Defying gravity



Egentligen känner jag att jag bör börja med att be om ursäkt. Fast samtidigt så känns det konstigt att be om ursäkt för att man lever livet och har roligt. :P varje dag har det varit nåt kul på gång. :) så jag har knappt haft tid att andas, men det har varit så härligt! Och än verkar det inte lugna ner sig. ;) så bloggandet ligger onekligen på is nu, tills dess att jag hinner skriva mer. :) 

Jag har det i alla fall oförskämt bra. :) vårkänslorna spritter i kroppen för fullt, och jag har fullkomligt bubblat av energi den senaste tiden. :) det här året verkar bli hur jäkla bra som helst helt enkelt! :D jobbet går riktigt bra i vanlig ordning, och jag fick veta häromdagen att jag blev utvald att få åka på Huddingedagarna. :D så i maj får jag åka till Stockholm på föreläsningar och bo på hotell osv. Det ser jag verkligen fram emot kan jag säga! :D 

Träningen går också väldigt bra. Jag och Oskar har börjat löpträna tillsammans. :) nog för att han springer skiten ur mig just nu, men vänta bara. ;) snart är det jag som springer åttor kring honom. ;D 

Annars så leker livet. ;) nästa torsdag så kommer min goa fröken Johansson hem igen, vilket i vanlig ordning innebär en massa dumheter. ;P dessutom kommer mamma och Ewa hit över helgen, så det blir såklart en tur till Ullared. ;) vilket passar perfekt nu, då jag känner för att göra om lite här hemma. :) frågan är bara hur? :P men det löser sig! :) 

Idag ska jag städa, träna och sen äta en ofantlig mängd god mat. :) det kan hända fler saker också, men det märks. ;) 

Hoppas i alla fall att allt är bra med er! :) 

Puss på er godingar. <3 

Min fredagsdejt. ;D 


Hur glad blir man inte när man får rosor en helt vanlig torsdag?! :D Sötkörv :)


Från en av många underbara promenader den senaste tiden. :) 



Galen vecka




Den senaste veckan har varit helt galen. :P jag har knappt hunnit andas, men samtidigt så har det varit hysteriskt kul. :) 

Jag har tränat massor, varit på bio, på afterwork, på tjejkväll, middag på stan, pubkväll, fixat fransarna, promenader osv. :) så jag har knappt sovit om nätterna. :P fast det har som sagt varit skitkul. :) 

Nu taggar jag för den kommande veckan. ;) 

Puss på er godingar. ;)


Tjejkväll med min fina Sudden och en gigantisk godisskål <3










Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0