Tiden flyger

Ja, herregud vad tiden går fort! :D Fast just nu är inte det en bra sak. Vi har alldeles för roligt tillsammans, så snart är det dags för Marielle och Marcus att åka hem igen. :( Hur ska jag klara mig utan er? :( Men jag ska försöka utnyttja tiden till max, så blir det nog bra. :)

Idag var vi på Shanghai Ocean Aquarium, och det var skitkul! Massa skolbarn bara, vilket vara lite jobbigt för alla barn slog på rutorna och skrek. :/ Jaja, det gick iaf. :) Marcus verkade tycka att det var riktigt rolig, och då blev jag glad. :)

Sen gick vi till Shanghai World Finance Center (kapsylen) och åkte upp 477 m (eller vad det nu va) till högsta observationsdäcket. Jag fick nästan svindel! Det var så sjuuuuukt högt!! :D Det är ju det högsta observationsdäcket i hela världen, så det var fränt. sen tog vi tunnelbanan till Nanjing rd. Vi hann knappt gå ur tåget innan massa kineser ville visa oss till fejkmarknaden: :P Eftersom jag hade med mig Marielle och min hunk till karl, Marcus, så kände jag mig trygg nog att bli med. Dock var jag skeptisk. Men det gick skitbra! :D

Både jag och Marielle köpte lite saker, och prutade MYCKET! :D Vi skambjöd som bara den och lärde en kines att säga Ullared. ;) Hahaha

Men nu är vi helt slut. (Tack gode Gud för roomservice säger jag bara!)

Bilder kommer typ imorgon. :)



Älskar er! <3

Kommentarer
Postat av: syster-yster

Meeeen Gattamitt vilket najsigt kort! :P

Bara så du vet, så har vi jätteroligt här hos dig. Men jag hatar att gå, mina lungor vill inte riktigt vara med, jag går på sweden-tajm och mina fötter vägrar par-terapi..... :D Närå. Lovely!



Ullaleeeed...... hahaha!! Imöra ska de att få igen!:D

2010-11-05 @ 17:01:55
Postat av: mamma

Saknar er jätte mycket.... :( kom hem snart!!

2010-11-07 @ 13:02:55
URL: http://jeanettelj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0