Löpartok

I ett par veckor nu har jag haft drömska fanatsier om att få dra på mig löparkläderna och ge mig ut på en springtur. Fast alla som varit i Perugia vet att det är snudd på omöjligt. Det är bara upp och ner heeela tiden, trånga gator och massor av trafik. Så jag VILL inte springa ute här. Men jag har ändå haft spring i benen. Jag har tänkt springa på gymmet, men där finns det bara en maskin jag vill springa på, och den är typ alltid upptagen. Plus att jag varit lite rädd för att springa eftersom jag knappt sprungit nåt på 3-4 månader, och tävlingsmänniskan i mig HATAR att se hur mycket jag tappat när det gäller kondition och styrka. Jag vill inte se att jag blivit sämre eller tappat kondition. Jag vill alltid kunna prestera minst lika bra som sist. Så då skjuter jag på allt sånt, vilket gör att jag bara får mer ångest över att göra det för ju längre tid som går desto mer tappar man. Men idag var det alltså dags!
'
Jag och en tjej från Brazilien som bor i samma hus som mig och tränar på samma gym gick dit tillsammans idag. Mycket trevligt! Hon körde pilates och jag körde styrketräning (rygg och biceps) och sedan tog jag 3 djupa andetag innan jag ställde mig på löpbandet. Målet var att springa minst 15 min i lugnt tempo. Men det slutade med att jag sprang 4,5 km på 25 min. Så även om jag kommer vara helt död i benen imorgon så är jag så grymt nöjd! :) Trodde jag skulle storkna efter 5 min, men det flöt på bra! :) Jag vet att jag inte är någon långdistanslöpare men jag önskar att jag var det. Jag önskar att jag ÄLSKADE att springa, men förhoppningsvis kommer den känslan ju mer man springer. Så var det sist i alla fall. Ett tag körde jag rätt så mycket löpning, och när jag såg att jag gjorde framsteg var det så otroligt mycket roligare än i början. Så jag ska försöka. Jag ska göra mitt bästa för att bättra på min kondition.
'
Annars idag så har jag mätt proteinkoncentration och GSH i mina prover. :) Känns så sjukt bra att veta att jag har alla resultat jag behöver, så allt utöver det här är bara plus i kanten. :) Nu blir det bara lugnt hemmamys med nån film. :) Imorgon var det tänkt at jag skulle ut på shopping med Silvia från labbet men tydligen hade hon tenta på måndag så hon behövde plugga. :( Men jag får helt enkelt hitta på något annat skoj själv. Fast jag behöver verkligen tvätta så det blir nog det imorgon. :P Oh, well!
'
Ha en bra kväll snuttisar och LYCKA TILL BLIA-LAGET PÅ MUSIKTÄVLINGEN IKVÄLL på the Corner i Munkfors! :)
'


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0