Snällast i världen

Om det stämmer att pepparkakor gör folk snälla, så kan jag garantera att jag är den snällaste människan i hela världen från och med nu och 10 år framöver! :P Fy vad gott! Fast jag måste tänka mig för så jag sparar några i alla fall så dom på labbet kan smaka. Inte för att jag är speciellt sugen på att bjuda andra, utan för att mamma hade det som krav. :P Jag har ju trots allt så det räcker och blir över nu. :P
'
Mamma och pappa kom ju som sagt idag och jag är så otroligt lycklig nu! :) Känns helt underbart att få ha dom här och vi har haft en jättebra dag. :) När tåget rullade in på stationen såg jag dom omedelbart. Hur kunde jag göra det kanske ni undrar? Jo, för dom var dom enda två som tryckte upp näsorna mot fönstret och vinkade som tokar. :P Jag vinkade lika mycket tillbaka så man kan ju lätt säga att äpplet faller inte långt från trädet i det här fallet. Vilket jag är jätteglad över. :) Mina föräldrar är fantastiska människor och jag ser verkligen upp till dom båda. Och det är inte bara för att jag är kort, utan metaforiskt sett ser jag upp till dom också. :P Så när nån säger att jag är lik mina föräldrar så tar jag det alltid som en komplimang. :)
'
När dom checkat in på hotellet gick vi ut och åt pizza och traskade runt lite i stan. Båda var väldigt trötta för det varit tuffa dagar för dom den senaste tiden, så vi tog en fika och gick sedan till mitt boende. Måste erkänna att jag blev lite road när dom såg hur jag haft det. Ingen av dom trodde att det varit så illa, men sen när dom såg rummet själva förstod dom inte hur jag stått ut såpass länge. Och visst är det inget lyxhotell eller miljonboende jag har, men det duger i krig som man säger. ;) Sen blev jag med dom till hotellet där jag blivit ompysslad och bortskämd. Jag har fått mina efterlängtade kramar och jag känner mig lycklig ända in i benmärgen. Jag är helt säker på att den sista tiden här kommer bli fantastisk. :)
'
Och den ultimata "plus-i-kanten-saken" var ju alla godsaker som hade med sig från Sverige! :D 2st chokladkakor á 200g, en påse julskum med polkasmak, en LÅDA julskum, en burk pepparkakor och 2 flaskor glögg. :) Fantastiskt! Har redan bjudit några vänner på julskum, och imorgon blir det pepparkakor och glögg på labbet. :) Hoppas dom blir lika glada som mig. ;) Nu ska jag sova så jag är redo att leka guide imorgon. ;)
Nattinatt på er snuttisar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0