Åska

Jag satt häromdagen och skrev ett inlägg till Er. Men när jag kommit halvvägs i min redogörelse om bravaderna i Grekland så började det åska så jag fick stänga av allt och dra ur varenda sladd i huset. :P Men nu är det helg, vilket innebär att jag har lite tid över at sitta framför datorn. ;)
'
Jobbet har gått bra, fast jag höll på att spy på en patient som bråkade i måndags, vilket ledde till att jag missade tåget och fick stanna kvar i nästan 2½ timme innan jag kom hem. Ingen större katastrof kan man tycka, men Marcus var för en gångs skull hemma så jag ville ju vara med honom. :P Annars har vi 3 vikarierande läkare som är olika som natt och dag på jobbet. En är ett yrväder, den andra är timid och blyg och den tredje är en vad som bäst kan beskrivas som en högfärdig primadonna. :P Hon kanske privat är världens gulligaste, men det är den uppfattningen jag har fått av henne i alla fall. :P

Marielles fest var också skoj, och jag gjorde en tårta som var väldigt uppskattad. (har vid flera tillfällen hört att jag borde skola om och bli bagare, så det är kanske nåt att fundera på ;) ). Träffade nya och gamla vänner och spelade kubb mm. :) Mycket skoj!

Nu sitter jag hemma i Munkfors och försöker få mamma och pappa att bjuda mig på god mat. :P Normalt gillar jag att laga god mat själv, men att stå och laga något avancerat när det bara är jag som ska äta lockar inte direkt. :P
'
Egentligen tänkte jag bara åka hit om det var fint väder så jag kunde sola och bada i poolen, men jag bestämde mig för att åka hit ändå. Hade jag stannat hemma hade jag fått vara ensam hela dagen ändå, så lite sällskap kan ju vara nyttigt så jag inte blir helt osocialiserad. ;)

På tal om att vara social så ska jag äta mat nu. :) Mamma har lagat lasagne! Jag hade hoppats på tacos, men tydligen ska vi grilla ikväll så jag blir nog mer än nöjd ändå. :) Ha en bra helg alla!



Utsikten från strandrestaurangen. Behöver jag säga att vi hade det bra? ;) (Bortsett från när vi blev rånade då) Mer info och bilder kommmer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0