Baka!

Nu är jag inne i en tårtfas. Och då menar jag inte att jag är sugen på tårta. Jag vill bara dekorera. :P Och turligt nog för mig (typ..) så får jag göra det om bara ett par dagar. Då ska jag fixa tårta till Marcus och hans mamma. :) Jag fick en beställning på en prinsesstårta och därför ska jag göra en sån. Den jag gjorde sist var tydligen väldigt uppskattad. ;)
'
Så nu letar jag inspiration och har inhandlat lite material. Jag har även testat att göra en marsipanros och färgat den. :P Annars ser mina dagar väldigt lika ut:
'
Går upp 05.20, cyklar hemifrån 05.50. Äter frukost på tåget ca 06.05. Tåget åker 06.16. Framme 07.55. Jobb mellan 08.00-15.45 med omväxlande perioder av lugn och tokstress. Åker hem 16.00. Framme i Karlstad 17.40. Cyklar till Friskis. Tränar. Cyklar hem. Äter. Duschar. Sover.
'
Och dagen efter så gäller samma sak igen. Men så är det. Jag tjänar bra, har ett bra jobb och jag hinner träna. Plus att det är en riktig merit att få jobba som jag gör nu. :) Så jag kan inte klaga. Längtar bara så sjukt mycket till Grekland! Ska bli underbart att få vila och få färg. :P
'
Lefkos på Karpathos.
'
Bild från (www.kalimera.nu)
'
Nu blir det duschen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0