Munkfors

Lite oväntat så kan jag meddela att jag sitter hos mamma och pappa i Munkfors. Maten står i ugnen och jag ska snart få maldivisk fiskgryta. Den är supergod för er som inte testat! :P Anledningen till mit spontanbesök är att min älskade syster är hemma, och jag ville träffa henne. :) Så när jag satte mig på tåget idag så somnade jag som ett barn. Sen vaknade jag upp i Sunne, och såg att Marielle skrev att dom skulle hämta upp mig där. Så jag fick hoppa upp från mitt säte och springa ut i panik helt yrvaken.

Så där stod jag i Sunne och var inte säker på vart jag skulle ta vägen. Men tillslut fick jag tag på mamma som berättade att dom var på coop och handlade, så jag begav mig dit. Väl där letade jag febrilt efter Marielle och ammam och tillslut såg jag nån som vevade som en tok.  Trots mig risiga skick listade jag snabbt ut att det var MArielle. :) Ingen skräll där. Vi brukar fjanta oss när vi ser varandra. :P Så vi höll på att ta livet av mamma innan vi kom därifrån. Vi var båda väldigt skötsamma när vi var barn om vi var med och handlade. Men på senare år har något hänt. Fråga mig inte vad bara. ;)

Så nu blev det som så. Jag är i Munkfors men ska snart åka hem. Egentligen hade jag inte alls tid med det här, men vad gör man inte för familjen liksom? ;) Som plåster på såret fick jag i alla fall ÄNTLIGEN min present av Marielle. En skitfin gul topp och ett halsband från billabong. Jag blev jätteglad! :) Så till jul kan väl hon få sin 25-års present. ;) Haha nej då.  

Jag är aptrött nu så jag vill bara sova. Men förhoppningsvis blir det bättre bara jag får i mig lite mat. Bara några dagar kvar nu innan grekland!!! :D

Ha det gott folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0