Bubblar!

Och nej, det beror inte på att jag har ätit nåt dumt! :D
'
Just nu är jag bara lycklig, för jag har fått min rapport av Sarah, så jag kan fixa den. Vilket sparar mig både en massa tid och pengar. :) Men sen har det hänt massa andra bra saker också!
'
Bl.a så har jag fått sommarjobb! :D
'
Chefen för Laboratoriemedicin Norra Värmland ringde och ville att jag skulle jobba hela sommaren, vilket passar mig bra, för jag vill tjäna en massa pengar! :) Det roliga var att hon vill att jag ska jobba i Hagfors, Munkfors, Sunne och Torsby (Fast inte så mycket i Torsby då för det är så långt bort). Det känns så otroligt skönt att ha det klart nu, för även om hon lät jättepositiv när jag pratade med henne sist, så vet man ju aldrig!
'
Men nu är det klart och jag är överlycklig. :)
'
Och som grädde på moset så kommer Marcus hem idag! <3 Jag har saknat honom jättemycket, för vi har inte setts på nästan 3 veckor. :( Men det blir så när han jobbar, och jag respekterar att han vill jobba så. :) Vi får det ju alltid att funka ändå, så jag har inte mycket att klaga på. :)
'
Jag är så glad nu så det stör mig inte ens att det snöar ute. :) Däremot ska jag städa så det ser fint ut när min snutt kommer hem. :)
'
'
Älskar dig Marcus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0