Studentliv

Jag är så trött på att vara student och vara konstant pank! :/ Jag vill börja jobba och tjäna pengar så jag kan hitta på en massa roliga saker och få köpa alla fina saker jag vill ha! :P Just nu drar det otroligt mycket i min "Fylla-på-med-nya-kläder-i-garderoben"-tarm. Det drar även mycket i min "Fixa-till-lägenheten"-tarm. Och när det drar i dessa tarmar så kan det inte bli annat än dyrt... :P
'
Och dum som jag är så sitter jag vid datorn och kollar på alla fina saker som jag vill ha men inte kan unna mig. ÄN. Det är ju som att lämna en alkoholist ensam i ett rum med en flaska vodka och säga lite försiktigt: "Var gullig och drick inte ur flaskan, okej?" Men trots min självförvållade masochism så har jag inte köpt något. :P För gör jag det får jag ingen mat på ett par veckor, vilket skulle vara allt annat än bra. :)
'
Min förhoppning är att mamma ska få en emotionell stroke och sno pappas kort så jag kan handla kläder. ;) Egentligen vill jag inte alls att det ska hända, för jag vill inte att dom ska behöva lägga pengar på mig, men visst hade det varit underbart? Bara få ett kort med massa pengar på så man kunde köpa allt roligt man vill ha? :) Bäst vore om jag kunde få börja mitt karriärsliv NU så jag kunde köpa allt själv. Anledningen till att jag säger "karriärsliv" är för att det är precis det jag vill satsa på när jag får min examen. Jag vill jobba, utvecklas och tjäna pengar. Jag vill ha utmaningar i mitt yrke och en karriär.
'
Men det är en bit kvar tills dess. Så för att hålla mig från att hoppa ur skinnet nu när jag inte fick träna idag (hostan är fortfarande kvar) så tänker jag se på hockey (Sverige-Kanada). Annars så har jag tvättat, diskat, plockat ihop, solat lite, gjort skolarbete mm idag och snart ska jag handla mat. Produktiv dag ändå!
'
'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0