Besök

Det verkar bli fullt upp för mig i december som det verkar nu! Line pratade om att komma till mig första helgen, helgen därefter kommer mamma och pappa. :) Sen på söndagen när jag lämnar av dom i Rom så landar Marcus och stannar hos mig i en vecka tills det är dags att åka hem till Sverige.
'
Underbart!!!
'
Då får jag både sällskap, bärhjälp och någon att gosa med när jag åker hem! :) Plus att jag har någon att utforka Rom med. :) Nu ska jag bara hitta tid och någon att åka med, så jag kan dra till Venedig också! :P Fast jag har blivit tipsad om att inte stanna där för länge, för det ska tydligen vara en ganska smutsig och "turistig" stad. :P
'
Annars flyter det på som vanligt här. :) Bortsett från att röret med celler som Marta skulle tina idag exploderade så det blev en buckla i LAF-bänken där vi jobbar med cellerna. Det var en riktig smäll alltså(!), och ingen vet riktigt vad som hände. Så nu måste vi vara otroligt försiktiga så det inte händer igen både för vår säkerhets skull och för att vi har bara ett rör kvar med celler nu. :P Tydligen hade dom dött igen av någon mystisk anledning, så vi får hålla tummarna för att det går bra den här gången.
'
Nu tänkte jag ladda för att gå och träna! :)
'
Ha en bra dag!
'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0