Förvirrad

Stackars Marta är sjuk. :( Hon är jätteförkyld men är ändå här och jobbar för fullt. Vilket gör att jag får dåligt samvete när jag springer runt och tycker synd om mig själv för att jag sovit dåligt. :P Människan får ju knappt luft! :/ Men hon labbar och planerar som vanligt. Känns som om upplägget ändras varje dag bara, vilket är sådär. Jag skulle hellre vilja följa en ordentlig plan, men såhär blir det när man jobbar med celler. Det är inte alltid dom är med på noterna. Cellerna vi har nu verkar för övrigt må bra. Vi håller på med varsitt experiment nu där jag jobbar med att stimulera cellererna med H2O2 och Marta med ett syntetiskt ämne som heter Hemin för att se om cellerna producerar ROS (reactive oxygen species) efter vi stimulerat dom. För att undersöka detta kommer vi göra två tester på vardera stimuli: Amplex red och DCFH.
'
Hoppas bara att det blir bra nu!
'
Idag har jag även fixat rum till min kompis Line som kommer på torsdag. :) Jag trodde inte det skulle gå att få något på studenthemmet där jag bor, eftersom hon inte är en släkting, men jag ville samtidigt inte ljuga. Så jag sa sanningen och frågade ändå och det gick bra! :) Så jag blev supernöjd. :) Så får hon se hur jag har det. ;)
'
Mot alla odds kom jag iväg på träning igår också! :) Körde som vanligt styrka och sen 30 min crosstrainer. Tror inte LIne blir så glad om jag lämnar henne för att gå till gymmet när hon kommer hela vägen från Sverige för att hälsa på mig, så jag får passa på att träna dom här tre dagarna innan hon kommer istället. :)
'
Inte länge kvar nu innan jag kommer hem heller! :D Längtar som bara den tills jul! Hoppas bara familjen får tummen ur och kan skriva nån sorts önskelista till mig. :P Jag skickade nämligen en låååång önskelista till dom (Mest saker så jag kan baka/laga mat) och som svar från min kära syster fick jag: "Du är allt bra konstig du :)"
'
Och det är jag onekligen! Och stolt över det. :) Blev överlycklig igår när jag hittade en affär inne i centrum som sålde lokalproducerade varor! Köpte lite fruk och en chokladbit, och jag måste erkänna att clementinerna jag köpte var nog dom godaste jag någonsin smakat! :D Saftiga, lagomt syrliga och ändå söta med en mjuk och fin konsistens. Asbra!! :D Ska faktiskt ta och äta en nu medans mina celler inkuberar. :P
'
Ha en bra dag!
'
'
En del av gårdagens lunch, även kallad "Primi"
'
'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0