Känslig

Ända sen jag kom till Italien har min mage bråkat med mig. Och trots att jag äter en varierad och rätt så bra kost så har jag ont i magen nästan varje dag. Nu tror ni att det kanske beror på stress, men det kan jag säga direkt att så är inte fallet. Anars kan man ju anta att det är nån sorts laktosintolerans eller nån annan intolerans, men min mage följer inte rätt mönster för att vara det. Tråkigt är det i alla fall oavsett vad det beror på. :/
'
Idag fick jag jbba MYCKET! Massa pyssel, vilket gjorde att jag bli rätt så irriterad när Lorenzo kom sent till jobbet och gjorde inte ett piss förutom att drick kaffe och sedan drog hem tidigt. Fast jag fick stanna till kl 18. :( Men för att se det positivt så får jag bra resultat och jobbet går framåt, plus att Marta föredrar mig framför Lorenzo för hon tycker att jag är bättre. :P Så det är ju skoj! :) När jag äntligen kom hem så hann jag inte göra mycket innan jag bestämde mig för att gå och träna istället för att äta i matsalen. Hinner liksom inte med båda när jag slutar så sent. :( Så jag körde ett hårt men roligt pass på gymmet. Det fick bli ett styrketräningspass (bröst/triceps) och sedan 30 min crosstrainer. :) Känns skitbra nu när jag orkar att pressa mig hårdare på konditionsdelen och jag känner mig mer uthållig. :) Nu ska jag sova, för imorgon ska jag upp tidigt och tillverka reagenser och sen är det labbmöte följt av experiment. Fullt upp alltså! :)
'
'
En del av av det jag gör kan ni se här. Jag har gjort en standardkurva för att mäta H2O2 i prover. Ju mörkare färg desto högre koncentration. ;)
'
'
Såhär ser det ut där jag jobar. Och jag måste nog hålla med Francesco. Det är ett av dom skitigaste labb jag någonsin sett. :P Men det funkar! ;)
'
Ha det bra godingar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0