Standardkurvor

Mitt liv består nu av att producera bra standardkurvor och tillverka reagenser. Oftas går det väldigt bra, men när jag skulle väga upp 0,7 mg av ett ämne blev det lite trixigt kan jag säga! Men trots att jag har massor av jobb framför mig så är jag så himla glad över att få något ordentligt gjort. :) Jag tycker det är otroligt tråkigt att bara sitta och vänta på saker och ting. Fast det blir ju gärna så när man jobbar med celler. Det får liksom ta den tid det tar. Men nu är det fullspäckat schema, och än så länge går det riktigt bra. :)
'
Sen så försöker jag ju såklart träna så ofta som jag kan och umgås med vänner. Och eftersom jag jobbade i ett bra tempo idag och fick bra resultat hann jag med båda sakerna efter jobbet. :) Så nu är jag nöjd! Igår hade en kompis cocktail party, så jag gick dit en sväng och socialiserade. Och det var HUR kul som helst! :) Skrattade hela kvällen i stort sett. :) Han som hade festen talade även om för mig att han ville gifta sig med mig (mest för att jag gillar Jägermeister men ändå!) fast det riktiga frieriet på ett knä och så kom aldrig, så det får väl bli en annan gång. ;) Förövrigt ska han åka till Paris över helgen nu och bjöd med mig igår. Gissa om jag var sugen! Men tiden räcker inte till. :( Plus att jag ville inte tränga mig på). :P Men i alla fall så skickade jag ett meddelende till honom på Facebook som hämnd för alla gånger som han "glömmer bort" att jag inte kan italienska. ;) Såhär var meddelandet jag skrev:
'
Hej pårrä mystömten min! :D Höss ärrä märrä? :P Ärru laddad för å åk te Paris? :D Ah men just dä ja! Du pratör ju int svenska! Tänk sö körka jä kan vaar ibland du! :P Tycker faktiskt att dä kommer te å bli töligt när du ä bort. ;) Men ja höppes att ni fårt gött ändå. :)
'
Och såhär blir det om han skulle använda google tranlate för att översätta:
'
Hello parr mystömten my! :D Hoss ARRA mare? :P Ärru charged for the grade tea Paris? :D Ah, but then yes! You're talking of course int Swedish! think sun uncork hunters can vaara sometimes you! :P Does the fact that the tea will be on töligt when ä away. :) But yea hope you Sheep fattening anyway. :)
'
JAg skrattade så jag höll på att få kramp när jag skrev det och sen såg hur dom översatte det hela!! :D Om han lycka lista ut vad det står där kommer jag bli fruktansvärt imponerad! Dialekter är alltid skoj. ;)
'
Nu ska jag nog försöka sova lite så jag kan fortsätta ha ett bra tempo på jobbet resten av veckan ;)
'
'
Åååh vad jag illar snö!! Fast det är ju riktigt bra här nu också kan jag säga. 20 grader varmt med strålande sol hela dagen. :P Var på tok för varmt med jacka kan jag säga för den som är intresserad. ;)
'
Sova var det ja! ;)
Nattinatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0