Vändning!

Nu skulle jag vilja skriva ett lååångt inlägg med bilder om min dag. Men internet är så sjukt segt så det blir lite svårt. :P Kan säga att den började riktigt dåligt, och allt kändes dumt. Jag var bitter helt enkelt. Vilket jag varit i några dagar nu känns det som. :/ Fråga mig inte varför, det har bara varit så. Trots alla bra saker som hänt så har det varit något som gnagat på i mitt lilla huvud. Men efter ett oväntat samtal från min syster så vände allt och dagen blev superbra! :)
'
Så TACK Marielle för att du är som du är! :) Du är helt enkelt underbar. <3
'
I alla fall har jag jobbat på som vanligt, men blev klar tidigt. Luca kom och hälsade på och berättade att Marta sagt massa fina saker om hur duktig och effektiv jag är, så det var skoj! :) Så när han ändå var där bjöd jag med honom på lunch som jag lovade att betala. Slutade dock med att han INSISTERADE på att betala och vi hade riktigt trevligt. Sen handlade jag i min favoritaffär med lokala produkter och traskade hem. Väl hemma slängde jag i mig lite uppladdningsmat och drog på träning. Blev ett hårt men skönt pass, och jag hann hem lagomt i tid för att äta mat i matsalen. :)
'
Nu är det bara ett par veckor kvar innan jag får efterlängtat besök från Sverige. Mamma och pappa kommer, efter det kommer Marcus hit. Gissa om jag lägtar?! :D
'

Kommentarer
Postat av: Ingalill

Hej Jeanette!

Jätteroligt att läsa din blogg! Det är normalt att längta hem men det låter som om du har det ganska trevligt!!!

Kramar

Ingalill

2011-11-25 @ 11:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0