2kg

Nej jag tänker inte skriva ett inlägg om min vikt. ;)
'
Idag var jag ute på en promenad. Egentligen hade jag tänkt att jag skulle simma, men jag orkade inte gå ur sängen tidigt nog, så det blev inget. :P Så för att kompensera tog jag en promenad. När jag strosade runt slogs jag av min nyfikenhet. Alla pratar nämligen om festivalen inne i centrum, så jag gick dit för att kika. Herregud säger jag bara!
'
Choklad ÖVERALLT! I alla dess former och storlekar. Folk var som galna! Det var helt fullt på gatorna och alla tryckte i sig choklad. Bankomaterna var tömda på pengar, och folk flockades runt varje stånd. :) Det var en intressant syn kan jag säga! Så självklart passade jag också på att handla när jag var där. :) Blev en liten chokladkaka sen köpte jag lite frukt så jag kan ha på rummet och en deo. :P Känner inte direkt för att frossa i choklad idag. :P
'
Istället ska jag ner och äta mat nu. Förhoppningsvis springer jag på tjejerna jag ätit med dom senaste dagarna, för jag har inte hört nåt från dom idag. :P Fast dom sitter säkert och fixar naglarna eller nåt. :P I alla fall hon från Rumänien. Hon berättade igår att hon hade tagit med sig 2 kg (!!!) nagellack hit. Och det var bara hennes favoritlack som hon tagit med. Helt galet ju! :D Men hon är grymt duktig, det måste jag erkänna. :P
'
Jag hade tänkt lägga in bilder från idag, men det får bli senare ikväll. Mina fingrar är kalla som is och internet är segt, så jag går och får i mig mat istället och hoppas att det blivit bättre när jag kommer tillbaka. :)
'
'
Visst ser jag ut som en ninja?! :) Det gäller att vara tuff om man ska klara sig i Italien, och med denna på huvudet kan inget stoppa mig! ;) Undrar om jag också kan sparka över mitt huvud? Får prova sen... ;)
'
Som sagt, bilder kommer senare ikväll om jag inte lyckats slå mig själv medvetslös innan dess. ;)
'
Ha det bra sötnosar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0