Första helgen

Japp då var man inne i första helgen i Perugia. Måste erkänna att även om det till och från känns lite drygt, så går det över förväntan ändå. :) Gårdagen blev faktiskt riktigt mysig, då jag duschade, kollade på film och mumsade på en twix ensam på rummet. Jag såg filmen "No strings attached", vilket var en bra film enligt mig! Fast jag är ju ganska så lättroad och långt ifrån nån hotshot-filmkritiker. Så lita inte för mycket på mig när det gäller film! ;) Jag kan ju tillägga att jag även såg filmen Bolt, och den tycker jag är superbra! Blir alltid lika rörd på slutet. :)

Precis efter jag gått och lagt mig och var på väg att somna kom Esther (hon jag delar rum med) hem. Hon såg att jag hade lagt mig, så hon smöööög in i rummet. Men när hon skulle sträcka sig efter en sak på en hylla rasade hela hyllplanet ner och slog ner det underliggande hyllplanet så en massa saker ramlade ner och det blev världens smäll! Jag höll på att få en hjärtinfarkt, och bokstavligen HOPPADE upp ur sängen och tände lampan. Jag var helt säker på att allt både hon och jag ägde var trasigt och att det skulle vara glas över hela golvet. Men som tur är hade allt klarat sig! Hon var lite skärrad bara, vilket jag också var men det är ju inte så konstigt. Så jag hjälpte henne med hyllorna och alla saker, och vi satte dit hyllorna igen. Fast det verkade inte så stabilt, så när jag tog i hyllan så ramlade dom ner IGEN! På mitt lillfinger. Det gjorde ont kan jag säga! Så jag började blöda som fasen från fingret, och fick skynda mig att hämta papper. Så inatt har jag sovit med fingret lindat och idag är det tejpat med kirurgtejp eftersom jag inte hade med mig några plåster. :P

Idag har jag inte gjort så mycket. Mest tagit det lugnt. Ska snart in till stan och kika, men just nu är allt stängt. Av någon anledning stänger allt mellan 13-15.30. Förutom alla matställen då. :/ Men solen skiner, och det är varmt, så jag tror jag kanske går ut lite tidigare ändå och sätter mig i solen ett tag. :) Kanske t.o.m ska börja läsa i nån av mina böcker? 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0