Tråkdag

Idag är det söndag. Det blåser ute och är ganska så kyligt. Kyligare än det varit dom andra dagarna. Så imorse när jag vaknade efter en riktigt lång sömn så frös jag. Men jag kurade ihop mig och sen var det bättre. :P Idag känner jag liksom inte för att göra nåt. Jag skulle kunna tänka mig att gå och simma en stund, men jag antar att jag måste ta bort stygnen först. Tror andra kan tycka det är jobbigt om dom ser att jag har stygn på kroppen. Eller så bryr dom sig inte. Men jag vill inte chansa. Hade jag haft min baddräkt här hade jag lätt gått iväg, men nu har jag bara med min bikini. :/ Så idag blir det nog en slö dag med massa filmer. Synd at affärerna liger så långt bort annars hade jag nog köpt chips eller nåt annat gott och knaprat på idag. Det hade varit gott det! Men idag vill jag helst inte lämna rummet. :/ Usch vad jag saknar min lägenhet i Karlstad nu. :(
'
Egentligen hade jag tänkt tvinga ut mig, för jag trodde chokladfestivalen började igår. Fick det intrycket eftersom det var en massa fyverkeri i centrum igår. Eller snarare, jag hörde en massa smällar inne ifrån stan igår kväll, så jag drog slutsatsen att det var fyverkeri, men det kunde väl lika gärna ha varit en japansk invasion. Vem vet? Imorgon när jag kommer till labbet kanske hela stan är bortblåst? Jag kanske är den enda kvar? Alla andra har förvandlats till zombier och är ute efter människokött?
'
Njaaa... Det var nog fyverkerier ändå. :)
'
Fast för att vara säker på att inte jag också blir smittad får jag nog se ut såhär framöver:
'
'
Jag sa ju att jag kommer överanvända den där funktionen! :D BTW så hittade jag något riktigt roligt på facebook! Read and enjoy! ;)
'
'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0