Asus

Jag har köpt ny dator! :D Eller, för att vara rättvis, Marcus och jag har köpt en ny dator. :) Mamma ringde och frågade en kille hon känner som jobbar som IT-expert för Sunne kommun, och han gav oss ett jättebra tips! En splitter ny Asus laptop med den snabbaste processorn och massa annat superduperbra inpackat i den. :) Så jag är nöjd! Även fast jag gillade designen på en annan dator som Emil, syrrans pojkvän, rekommenderade. :P Fast, man ska kanske inte satsa på att köpa nåt fint, när man kan köpa nåt riktigt bra istälet. ;) Och bara för tt ån råkat ha sönder tejpen på kartongen så fick vi den 800:- billigare! Asbra! Vad har hänt annars då? Jo, Marcus och jag drog tidigt på fredag från Varberg och åkte tll Gbg. Där åt vi på Jensens, gick och shoppade lite inne på Nordstan och sen passade vi på att fixa nya löparskor till Marcus. Han fick ju en massa pengar av mig och hans bror på hans födelsedag så han skulle få ordentliga skor. Och det bästa stället att få det på är Löplabbet. ;)
'
När vi kom in på Löplabbet fick vi hjälp av en kille om var Bingo Rimers dubbelgångare. :P Han var verkligen skrämmande lik honom! :P Eller så har Bingo bytt karriär kanske? ;) Jag och Marcus busade i alla fall som vanligt och jag skämtade om att vi skulle behöva luksalt  om han tog av sig strumporna osv (för dom som inte varit där själva, så får man alltid ta av sig barfota, stå på en glasgrej så dom kollar hur man belastar fötterna, låna ett par "springskor", springa på ett löpband samtidigt som dom filmar hur man placerar fötterna, sen får mn prova några skor som är anpassade efter dina fötter), men sen när Marcus skulle springa efter att ha fått skor som skulle passa hans fötter trodde jag att jag skulle dö!
'
Marcus snubblade! Han stupade framåt, för han missbedömde hastigheten på bandet. Jag fullkomligt bröt ihop av skratt! :D Han skadade sig såklart inte, för annars hade jag aldrig skrattat. Men han klarade sig och det såg otroligt roligt ut! :D Men sen begav vi oss hemåt, efter att ha köpt datorn. Dock fick min mobil damp och blev helt svart efter att jag haft den i min väska. Och sen vägrade den starta! Jag kunde inte ladda den, och fick ingen respons alls från den oavsett vad jag gjorde! Så det sög... Men idag när vi var ute och inhandlade saker inför min avfärd så frågade vi om hjälp på Expert. Trots att jag inte köpt mobilen där var tjejen vi frågade supergullig! Mirakulöst fick hon igång den genom ett specialtips som innebär att man "chock-startar/dödar" mobilen. Så nu funkar den som vanligt igen.

På lördagen hade jag inbokat möte på Hudmottagningen i Karlstad, för att kolla upp mina leverfläckar. Jag brukar skämta om att jag ser ut som en dalmatin, vilket självklrt inte stämmer, men det kändes viktigt att kolla upp det ändå. Så det slutade med att han avlägsnade en stoooooor hudbit från min rygg via operation. Marcus var en ängel hela tiden och fanns därför mig. Jag fick 4 stygn, vilket är stort för mig för jag har aldrig fått det förut. :P Vilket innebär att jag har träningsförbud i MINST 3 veckor, men jag får promenera och springa, men absolut inte lyfta tungt. Och diska. ;) Nu får jag i alla fall arbeta för att se till att jag inte får ett större ärr än vad jag behöver få, och försöka hitta nån i Italien som kan ta bort mina stygn. Pappa föreslog en veterinär... ;) Efter min lilla operation åkte vi till gamla flygfältet och kollade på motorträffen som var där. Marcus var superlycklig när han fick se alla bilar, och det var riktigt kul att se är dom tävlingskörde. Vid tretiden körde vi norröver till mamma och pappa där vi hjälpte till att fixa tacos och göra klart inför familjemiddagen. Senare kom farmor, mormor min morbror och hans fru och mina två kusiner. Så vi hade det jättemysigt hela kvällen och skrattade tills vi grät.

Idag drog vi ut för att fixa min mobil som jag berättade tidigare, och jag köpte ett par mjukisbyxor, strumpor, ett sovlinne (behöver ju inte visa brösten för min rumskompis i Italien det första jag gör liksom om jag får nån) och några hårnålar. Nu senare ikväll åkte Marcus tillbaka till Ringhals, och jag ska finslipa på min synopsis som ska vara inne imorgon. Sista veckan har varit oproduktiv kan jag ju erkänna för jag har legat utslagen med en riktigt tråkig förkylning, som fortfarande hänger i. :( Nej, nu ska jag jobba lite så min synopsis blir bra och så jag får sova i tid! :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0