Utmattad

Folk som inte har gjort ett examensarbete vet inte hur det är. Punkt. Det är betydligt stressigare än man tror, speciellt när man inte får hjälp. Jag har skickat en massa mail till dom i Italien men får i get svar. Eller jag får svaret att dom absolut ska hjälpa mig. Men sen då? :S känns så jäkla surt att det ska ta sån tid bara för jag vill vara färdig NU!! :(

Oh, well. Inte mycket jag kan göra utan att fortsätta maila dom som en galning. Så nu tänker vi på nåt roligare istället. Som att jag träffade Evelin i helgen och vi pratade i typ 6 timmar utan att det blev tråkigt eller tjatigt. Tyckte inte jag i alla fall! :P det var verkligen hur roligt som helst! :) jag har verkligen saknat att umgås med Evelin och jag önskar jag såg henne oftare, så jag ska försöka ta mig i kragen och hälsa på dom snart uppe i Hagfors! :) samma var det när Camilla sov över här. :) vi pratade också en massa och hon är också en vän som jag värdesätter otroligt högt. Idag ska jag även träffa min klippa Emelie och sova över där. :) mysfaktor till tusen! :) alltid kul när man får kompistid med sin BFF! :D hade egentligen tänkt att jag skulle träna innan jag hoppade på bussen till Forshaga men kroppen är helt slut! Igår körde jag lite väl hårt skulle jag tro. Började med 45 min powerwalk. Sen blev det promenad som vanligt till gymmet, vilket tar typ 50 min totalt. Väl på gymmet blev det styrketräningspass (ben och axlar) sen körde jag 30 min på crosstrainer och sen körde jag 15 min magträning när jag kom hem. Så idag sa kroppen ifrån. Även om jag la mig mycket tidigare än jag brukar och har sovit ordentligt (försöker sova ca 8 timmar per natt så det inte blir för mycket eller för lite), så är jag skittrött.

Så nu tar jag en "slappdag" och laddar för tjejmys istället. :)

Hoppas ni får en bra dag! ;)


Vändningen

Bara för att jag skrev för bara någon dag sen att jag inte hade mycket att skriva om, så dyker det självklart upp en massa saker i mitt liv! :) bortsett från träning och skola, som är standard i mitt liv, så har jag haft besök av mina kusiner som sov över här. Sen igår kom min vän Camilla förbi och sov över här igår, så vi pratade en massa! Härligt med vänner som man verkligen prata om ALLT med! :) sen idag ska jag på middag och bio med Emelie, och på lördag ska jag träffa Evelin. :) jag har inte sett Evelin på evigheter, så det ska bli superskoj att få träffa henne igen. :)

Så det rullar på nu!


Say what?

Här är det inte mycket liv i luckan! Fast nu är det alldeles för mycket på gång för att jag ska ha nån sorts inspiration att blogga. :P men jag ville i alla fall berätta att jag lever och har fullt upp, men återkommer när jag fått landa lite. :) hoppas ni har det bra! :)


Marcus

Vill bara säga att jag har världens snyggaste, hetaste, snällaste, godaste och bästa pojkvännen i hela världen!! :) tack Marcus för att du alltid finns där för mig. Jag älskar dig!


Uppdate

Nu var det ett tag sen sist! Min födelsedag kom och gick och det var underbart! :) fick fina presenter och blev ompysslad till tusen. :) Marcus bakade scones som blev så fantastiskt goda och gjorde en kanonfrukost till mig så det var en riktigt bra start. :) sen fick vi besök av mamma, pappa, farmor och mormor. Mycket trevligt! Fick även ett samtal från min söta kusin Jonathan som hälsade grattis från hela familjen. Så jag blev så glad! Och presenterna jag fick var mer än jag förtjänade för dom var hur bra som helst! :) Senare på kvällen kom Line förbi och höll oss sällskap. Vi kollade lite på film och åt pizza.

Dagen efter blev jag bjuden på sushi vid happy kitchen av Marcus. Går inte att beskriva med ord hur gott det var!! Bästa sushin EVER!! :D planen var att sedan gå på bio, men det var helt fullt på alla filmer vi ville se, så det blev biljard och alkohol istället. :) när vi spelat ett tag kom marcus kompis Jonas och en vän till honom förbi och spelade med oss. Efter Marcus och jag slagit dom i biljarden gick vi till pitchers och pratade. Jag hade egentligen inte alls gjort mig iordning för att gå ut, men jag orkade inte bry mig. Kag har ju redan världens finaste kille så jag var ju inte ute efter nåt ragg ändå. Fast tydligen funkade min avslappnade stil hos tjejerna på pitchers för inte nog med att en tjej tryckte upp sina bröst i ansiktet på mig och sa att jag såg ut som en docka, så fick jag massa beröm av en annan som sa att hon älskade mina läppar, mina ögon och min lilla näsa. Sen försökte hon pussa mig innan hon gick. Men jag gjorde en elegant manöver så det blev en italiensk kindpuss istället. ;) så nästa gång fick jag inte bli med killarna ut för tydligen stal jag alla brudar. ;) hahahaha! Udda... Men fasen vad skoj det var!

Sen har jag mest skrivit på min uppsats. Sista veckan nu så det gäller att ge allt! ;) Nu ska jag laga lite mat och sen får det nog bli en liten löptur om vädret är okej så jag orkar skriva lite till idag. :)



Jobbar

Jag har inte tid att fylla år! :P idealiskt skulle jag städa och göra fint inför imorgon och baka nån kaka eller två och sen fixa en fin och rolig tårta, men istället sitter jag i ett hörn på soffan med papper överallt spridda runtom mig. Som vanligt. :P såhär är mitt liv nu. Min kära arbetsplats där jag gör mitt bästa för att inte få magsår av stress. :P Nej nu ska jag fortsätta skriva!! :)


Författare

Om bara kunde skriva om ett Family Guy avsnitt istället för PeSeZnCl! Då hade jag varit färdig för flera veckor sen! :P men nu känns det tungt och jobbigt istället. :( och eftersom tiden är en faktor så har jag inte lämnat lägenheten på en evighet känns det som! :P plus att jag har ont i halsen så jag kan inte träna eller springa nu. Vilket jag hade behövt! Det hade gett mig den boost jag behöver nu. :( och vädret är ju fantastiskt det med så hade jag gått ut igår hade jag blåst bort.

Nej, nu ska jag fortsätta skriva! Om ett par dagar är det min födelsedag också! :) spännande!! :)


Gott nytt 2012!

Idag mår jag som jag förtjänar... Men fasen vad skoj jag hade igår!!! :D kändes som i filmen baksmällan när jag fick tillbaka min kamera efter att ha lånat ut den till Ronja som ville leka mingelfotograf. :) skrattade så tårarna rann när jag såg alla bilder! :) nu ska vi äta lite och tycka synd om oss själva. :P gott nytt år på er snosar! :)


Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0