Sjusovare

Fasen vad jag är bra! Lyckades försova mig 4 timmar imorse, så jag var inte på jobbet förrän 11 idag. Härligt va?! :/ men dom på jobbet var hur söta och förstående som helst. Och jag är verkligen inte den som brukar försova mig!!!! Men shit happens. Som tur är så var hela dagen väldigt lugn på jobbet, så det var ingen större panik att jag inte dök upp tidigare. Hanna var tom ganska glad att jag inte kom, för då slapp hon vara i Kil idag. ;)

Annars då? Jo, jag är ju vid våxnäs vc de här veckan och dom på labb är skittrevliga! Jag trivs jättebra där! Men dom andra som jobbar där är sjukt bittra... I alla fall vissa. Dom kan inte ens sitta vid samma bord som oss på labb, och första dagen när jag frågade om dom hade en fruklåda som alla andra vårdcentraler har blev dom jättesura. Helkonstiga! Som tur är slipper jag se dom för det mesta så det är bra. :)

Igår körde jag det nya BodyPump passet och det var skitbra! Riktigt jobbig, men skoj ändå och med mycket bra musik. :) och idag körde jag Tabata. Så jäkla roligt!!! Fast min kropp är död nu, för jag har cyklat totalt 3 mil dom här två dagarna också så det blir nog ganska lugnt imorgon.

Vi har förövrigt inga planer som helst på midsommar, men hellre det än umgås med energitjuvar. Jag har beställt jordgubbar i alla fall och förhoppningsvis så kan jag laga iordning nåt grymt gott oavsett.

Nu ska jag se på dokumentären "våra pinsamma kroppar". Trevlig kväll snuttisar! ;)


Kommentarer
Postat av: emelie

Guud va vacker du är <3 jordgubbar är sååå gött puss kram

2012-06-21 @ 00:17:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0