Polisbesök

Sitter i soffan som en gammal säck potatis och försöker hålla mig vaken en liiiiten stund till. :P bloggandet har som ni kanske märkt legat på is, men det har inte funnits tid. Förra veckan kom min goa syster på besök för hon skulle göra sin "praktik" på polisen här i stan. Så jag hade finsällskap hela veckan. Tyvärr blev hon sjuk på fredagen och åkte hem till mamma och pappa för att kurera sig, men jag måste ändå säga att det var en fröjd att ha hemma här! :) måndag och tisdag förra veckan jobbade jag, och det var galet många patienter! Trodde jag skulle få slaganfall där ett tag, speciellt när en man tog ut alla sina frustrationer på mig när jag tog in ett litet barn innan honom. Saker var bara den att hon var en akutpatient och var riktigt sjuk, men han ville inte förstå det utan skrek mig rakt upp i ansiktet. Men så är det ibland. Just då blev jag lite ledsen/lett, men alla andra patienter var så söta och uppmuntrande så jag fick tillbaka mitt goda humör ganska snabbt ändå. :) jag skulle ha jobbat alla dagar utom fredag, men jag vaknade på onsdagen och mådde inte alls bra. Fick inte behålla nån mat, så jag fick stanna hemma resten av veckan. Men jag lyckades dra iväg mig till tentan på fredag, och håller nu tummarna för att det fick vägen. ;)

Lördagen fick jag och Marcus besök av en kompis, så vi fixade mat och kollade på film. Fast vi hade tränat tidigare på dagen så både jag och Marcus var helt döda på kvällen. :) och det där träningspasset (styrka: rygg och biceps, mage och sen 30min intervallöpning med lutning) gav en hejdundrande träningsvärk vill jag lova! ;)

Dagen efter tog jag och Marcus en långpromenad i solen, vilket var underbart som vanligt. :) vädret har varit fantastiskt här nu, så idag och igår satt jag ute i solen på lunchen och när jag kom hem igår tog jag återigen en långpromenad. Jag kände att energinivån inte var tillräckligt hög för ett ordentligt träningspass så en ordentlig powerwalk fick göra susen. :) idag satsade jag dock lite mer och drog iväg mig själv till gymmet där jag körde styrka (bröst och triceps) och sen 30 min intervaller på crosstrainern.Hur härligt och svettigt som helst! :D och som om det inte var nog så har jag varit världens snällaste person idag också, för jag offrade tid från min lunch för att hjälpa en gammal tant trots att alla sa åt mig att lämna henne så hon fick vänta typ en timme till på att vi skulle öppna. Så snäll är jag! ;) nu ska jag bara borsta tänderna och lägga mig så jag är laddad för en ny arbetsdag imorgon. :) hoppas allt är bra med er snuttisar!

Gårdagens "middag"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0