Slappishelg! :)

Från att ha umgåtts med mitt favoritpar i Forshaga och fullkomligt frossat i både tacos och skratt så sitter jag nu här osminkad, i Marcus huvtröja (den är ju så mysig och luktar såååååå gott!!), ett par mjukisbyxor och nyduschat hår som ser ut som om det aldrig blivit kammat. :P jag är med andra ord skitsexig just nu. ;) men jag har en slappishelg!
Igår gjort jag minsta möjliga, bortsett från handla och laga god mat. ;) jag kände mig liksom inte laddad för att göra nåt, bortsett från att äta och slappa. Så det är precis det jag gjorde! :) maten jag gjorde iordning var gnocchi med en mellanstark sås med vitlök och räkor och sen hade jag på avokado och körsbärstomater. :) supergott! Sen på kvällen gjorde jag iordning en nyttig chokladmousse som jag hittade på ICA.se. Jag trodde den skulle smaka halvbra som bäst, men resultatet översteg onekligen mina förväntningar och den blev kanonbra! Den måste jag verkligen göra om nån gång! För er som vill ha receptet så kommer det här:
 '
Rå chokladmousse 
 '
1/2 dl dadlar
2 msk honung
1/2 dl vatten 
2 st mogna avokado
1/2 dl kakao
 '
Börja med att mixa dadlar, honung och vatten till en jämn smet. Tillsätt sedan avokado och kakao och mixa en stund till. Servera gärna med passionsfrukt, grädde eller liknande. :)
 '
Enkelt och gott, utan en massa dumheter. Kan det bli bättre? :)
 '
Idag har jag pluggat lite, tränat ett ganska hårt styrketräningspass på SATS och nu har jag lagat mat. Så mer kommer jag nog inte göra idag. :) jag vill bara mysa och kolla på film och äta gott. :) visst hade det varit bättre om Marcus var här och gosade med mig, men nu är det bara att acceptera läget och passade på att njuta av min ofrivilliga egentid. ;) 
 '
Nästa helg kommer det vara fullt upp, så myspys kan vara riktigt bra nu. :) förhoppningsvis hinner jag med shopping också till helgen, för nu börjar min garderob se väldigt gammal och tråkig ut. :P vill ju vara fin för min sexiga sambo! ;) måste försöka komma på nåt skoj att överraska honom med på vår 5-års dag också. :) bara en vecka kvar nu så har vi varit tillsammans i 5 år!!! Helt sjukt... Och snart fyller jag 25 år. Också helt galet! :) tiden rullar på, och det bästa man kan göra är väl att hänga på så gott man kan. :)
 '
Men jag är helt övertygad om att framtiden är ljus, och det finns så mycket att se fram emot. :) 
 '
Fast nu tänker inte jag bli allt för djup och filosofisk, för jag har ju som sagt en slappdag. ;)
 '
Kram på er sötnosar! <3

Kommentarer
Postat av: Mona Al Suntfi

Måste testa att göra det det receptet :) Har du börjat träna på Sats nu? Vet att du tränade på Friskis innan :)

Svar: Hej! :) Det tycker jag absolut att du ska göra! Jag blev riktigt chockad över hur gott det var. :) Japp, jag bytte strax innan sommaren, för jag kände att jag behövde en förändring. :P Men du är också och kör vid SATS nu va? :)
Jeanette

2012-11-24 @ 21:03:22
URL: http://www.monasblogg.se
Postat av: Mona - Personlig Tränare

Ja jag är också på Sats och kör nu :) bytte någon gång efter sommaren då ja tröttna på Friskis :P Vart trivs du bäst, Friskis eller Sats? :) kör du mycket pass eller är de mest styrka/kondition?

Svar: Jag förstår vad du menar! :) Jag trivs onekligen bäst på SATS, även om Friskis inte var allt för dåligt. Men jag tycker att gymmet, speciellt vid Färjestad, är fräschare, alla pass håller en högre klass och jag tycker hela atmosfären är bättre vis SATS så jag ångrar inte en sekund att jag bytte. :) Just nu blir det mest att jag kör själv, men jag tänkte försöka få in fler Tabata/Cxworx-pass i träningen så det blir lite utmaning. :) Sen försöker jag få ordning på konditionen nu, för den håller inte riktigt den klass jag önskar att den gjorde. :P Vad kör du nu? :) Och vilket center är du vid? :)
Jeanette

2012-11-25 @ 23:41:43
URL: http://www.monasblogg.se
Postat av: Mona - Personlig Tränare

Jag saknar nog Friskis ganska mycket , kände mig mer bekväm där och jag hade flera träningskompisar jag kunde träna med :) men jag får försöka ge Sats en chans också :P hehe...
Just nu kör jag mycket kondition blandat med styrka. Är urbildad PT och försöker variera träningen ganska mycket :) har inte hunnit testa något pass ännu men jag är väldigt sugen på att testa kettlebells-passen
som dom har börjat med på sats :) jag har kort på både Färjestad och inte i stan men jag kör mest på Färjestad eftersom det ligger nära där vi bor :) vart kör du? :)

Svar: Jo, men då förstår jag att du saknar det! :) Det enda jag saknar med Friskis är att Marcus, min sambo, är där och tränar. Annars trivs jag som handen i handsken vid SATS. :) Vad roligt! Vart utbildade du dig? :) Omväxling förnöjer ju som man säger, och det gäller ju att hela tiden utmana kroppen om man vill ha resultat (Vilket jag förstår att du redan vet ;P ). Jag fick testa lite kettlebells men jag fastnade inte riktigt för det. :P Men det är säkert mycket roligare när man kommer in i det. :) Jag har också kort på båda, men kör nästan uteslutande vid Färjestad eftersom jag bor vid Sundsta.:)
Jeanette

2012-11-26 @ 00:14:34
URL: http://www.monasblogg.se
Postat av: Mona - Personlig Tränare

Min sambo var också på Friskis och tränade där, men när han bytte så kände jag också för att byta :) dock tränar han inte på sats så jag förstår va du menar med att man saknar dom på gymmet :P
Då kommer vi säkert springa på varandra framöver , kul :) hoppas du får en trevlig vecka och kör stenhårt med träningen :) kram

Svar: Det kommer vi säkert att göra då! :) Skoj! :) Ha en superbra vecka du med och kör hårt du med! ;) Kram
Jeanette

2012-11-26 @ 03:56:08
URL: http://www.monasblogg.se
Postat av: Mona - Personlig Tränare

Jag glömde såklart svara på din fråga :) jag utbildade mig i Gbg i februari , skolan heter Fustra!
:) intressant utbildning ifall man är intresserad av kost & träning. Jag ångar inte att jag gick PT-utbildningen :)

2012-11-26 @ 05:55:52
URL: http://www.monasblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0