New Girl

Killar är så roliga! Dom har konstiga saker för sig, tankar som inte är logiska någonstans och en otroligt skev världsbild. Men dom är charmiga! Och en del av charmen är ju att dom "är som dom är". :P och visst, ibland står jag där med öppen mun och tänker för mig själv: "men är han ALLVARLIG nu?!!! Ärligt, hur fasen tänker människan?!" Något jag vet att jag inte är ensam om att göra. ;) missförstå mig rätt, jag ÄLSKAR killar! :) dom är underbara, men även underhållande.

Min kille, Marcus då vill säga, beter sig t.ex ibland mer som en valp än som en människa. Och det är gulligt för det mesta. :) det är även ganska roligt (och ibland fruktansvärt frustrerande) hur han resonerar. Sen är han inte den mest verbala människan heller, och precis som såååååå många andra killar har han en något skev världsbild. :P nu ska jag inte gå in i detaljer här, men poängen är att jag förstår mig inte alltid på honom.

Ändå känner jag honom rätt så väl efter snart 5 år tillsammans. ;)

Fast idag kom jag ännu ett steg närmare att förstå EXAKT hur han tänker uppe i det där söta lilla huvudet som han har. ;P

Jag kan väl börja med att säga att Marcus tvättar ALDRIG sängkläder, handdukar eller nåt som har med mig att göra. Han tvättar sina kläder. Allt annat tvättar jag. Och då tvättar jag även allt som HAN slängt i tvättkorgen, hans handdukar och VÅRA sängkläder. Jag tar alltid med hans smutsiga kläder när jag tvättar, men jag får nästan tvinga honom att ta med nåt som "tillhör" mig om han ska tvätta. :P Han byter dessutom aldrig handdukar eller sängkläder eller nåt annat här hemma. Allt sånt fixar jag. :P Jag ser till att vi har allt vi behöver hemma och att allt fungerar som det ska. Jag är helt enkelt bättre på att ha ordning och är i grunden mer noggrann. Är jag superglad för att det är så? Kanske inte alltid. ;) Men han försöker bättra sig, och mer kan man inte begära. :P

Åter då till det jag vill ta upp nu. Jag såg idag på ett avsnitt av serien New Girl. :) Sjukt rolig serie, och den rekommenderar jag varmt! ;) i det här avsnittet som så pratade dom i alla fall om handdukar. Det visade sig att två av killarna använde samma handduk, och den ena killen blev helt förfärad över detta faktum. Bör påpekas att han har ganska seriös bacillskräck. ;) I alla fall så frågar han den andra killen bestört om han åtminstone tvättat handduken. Varav den andra killen brister ut i skratt och säger:

- (Nick) NO, I don't wash the towel! The towel washes me! Who washes a towel?! *Laughing*

- (Schmidt) you've NEVER washed a towel?!

- (Nick) What am I going to do? Wash the shower next? Wash a bar of SOAP?! You have to think here pal!...

Och i den här scenen fick jag min insikt i hur Marcus (antagligen) resonerar. Någonstans sitter det nog en liten tomte i Marcus huvud som säger: "Jag är ju ren när jag använder handduken, så hur skulle den någonsin kunna bli smutsig?!"

Och därför tvättat inte Marcus handdukar. ;)

Tadaaaaa! :) I just dropped a insightbomb on your ass! ;)

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0