Dark shadows

Shit vilken fin dag det var igår! :P tyvärr var jag väldigt trött hela dagen, för jag sov väldigt dåligt dagen innan. Men vi drog i alla fall iväg till Filipstad för att gå på marknaden där. Jag har aldrig varit iväg på Oxhälja, så det var riktigt roligt att se. Men det var sjukt mycket folk där! :D jag hade visserligen blivit förvarnad att det skulle vara det, men ändå. ;) så när vi traskat runt där några timmar så hade jag och Marcus shoppat loss rejält. 1hg marknadsgodis med nougatsmak och 1hg med mintsmak. Det ni!!! ;P

Sen på kvällen åt vi pizza och kollade på film. :) idag när vi vaknade till så åkte vi ut till bergvik och köpte brunch. Sen kikade vi i affärer och jag köpte en tröja. :) nu har vi ätit tacos och Marcus packar inför jobbveckan. Inatt åker han iväg på jobb, men förhoppningsvis kommer han hem till helgen igen. :) även fast det har varit mysigt att ha honom här hemma så är det nog skönt för honom att komma igång och jobba igen, och jag kan återgå till min vardag också. :) det är otroligt svårt att gå nåt gjort när Marcus är hemma för då hittar vi alltid på nåt annat skoj att göra tillsammans istället för att göra det vi borde. ;) men det är väl så när man är kär. :)

Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen. ;) hoppas ni haft en bra helg! ;)

Här är för övrigt den nya träningstoppen som mamma köpte till mig i Stockholm när hon var på super saturday. Hon är så gullig min mamma! <3 älskar den redan!!!

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0