Chokladmasken

Idag är jag trött, har ont i både huvudet, ryggen och magen. Så idag tänker jag inte skriva så mycket. Igår försökte jag plugga, men sen drog jag till sats och tränade. Blev inte nåt speciellt bra pass, men det var ändå tänkt som en mellandag, så det fick duga.

Efteråt plockade en bekant upp mig, så jag kunde hämta mammas och pappas nya bil, sen körde jag hem den till Munkfors. Superfin bil, och jag tror dom är glada att få ha den hemma nu. :) plus att jag fick åka hem gratis, så det var verkligen win-win. :) mamma skämde bort mig som vanligt, och jag fick både god mat och fick lägga mig i bubbelbadet. Helt underbart!! Fast vattnet var så varmt, så min ansiktsmask (som vanligtvis stelnar) rann av ansiktet för jag svettades så!! :P haha men härligt var det. ;)

Idag plockade mormor och hennes två vänner upp mig, så jag fick åka med till Forshaga. Som tur var kände dom igen mig när dom plockade upp mig, för jag insåg imorse att jag glömt sminkväskan hemma! :O så jag fick låna lite smink av mamma. Vilket såklart gjorde att jag såg ut som om jag tagit choklad och kletat in hela ansiktet med! :D men jag hade inte tid att fixa till det, så jag drog upp jackan så högt jag kunde, och bad till gud att folk skulle tro att jag varit utomlands eller nåt. Vilket dom kunde ha trott, bara som inte såg min fruktansvärt vita hals. :P Som grädde på moset efter min sminkförödmjukelse, så kom vi precis fram så jag hann se min buss åka, så jag fick sitta och frysa i 20 min. :P men jag kom hem i alla fall. ;) fast då var jag så trött och mådde så dåligt, så jag la mig och vilade en stund.

Nu ska jag bara mysa tills Emelie kommer, något jag verkligen ser fram emot. Finns inget bättre än att umgås med världens bästa vän när man känner sig hängig. <3

Bjuder på lite bilder istället. ;) och ja, det är min katt som står och dricker ut kranen. Fina flickor gör så. ;P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0