GU

Vilken dag jag hade igår! Jag tog tåget 07.49 från stan, och kom fram till Gbg vid 10.10. Där strosade jag runt lite, och satt i solen en stund. Fast jag satt inte där allt för länge, för jag bestämde mig för att gå till Göteborgs universitet (arbets- och miljömedicinenheten), där min intervju skulle vara. Det var en superhärlig promenad, och jag letade mig fram på ställen där jag aldrig varit förut, så det var riktigt kul att få utforska lite. :) "problemet" var bara att jag kom dit 1,5 timme för tidigt. :P så efter att ha hälsat lite snabbt på personen jag haft kontakt med, så fick jag tips på bra lunchställen. :) så det blev en promenad tillbaka till stan, där jag åt lite lunch. :)

Intervjun kändes ganska bra, men samtidigt är det svårt att förutspå hur allt kommer att bli. Jag tyckte det lät väldigt intressant i alla fall, och förhoppningsvis så fick dom en bra bild av mig också. :)

Efter en guidad tur på labbet så var vi klara, och jag blev upphämtad av Marcus. :) så han körde oss till nordstan där han bjöd på mat på Jensen's och sen gjorde vi en sväng på stan. :) så det var riktigt skoj! :) dock blev det inga inköp. Känns ganska onödigt att shoppa här när vi åker till USA om en vecka. ;) LÄNGTAR!!!

När vi kom hem duschade jag snabbt, slängde i mig lite mat och sen hoppade jag i säng. Jag kände mig helt slutkörd efter den där dagen, så jag behövde verkligen få sova. Och jag sov fruktansvärt djupt hela natten. :P Men ändå vaknade jag och var dödstrött imorse. :/ som tur är så hade vi det såååå lugnt idag så det var nästan löjligt. Totalt hade vi 15 patienter, men det var en trevlig dag ändå. Hon jag jobbade med var så mysig! Så det underlättade verkligen! :D Nu sitter jag i soffan och funderar på lite mat. :P samtidigt är jag för trött för att laga iordning nåt. Så vi får se om jag bara tar nåt litet eller om jag orkar slå på stort... ;P för jag misstänker att ingen av er har några planer på att köra hit nåt gott? Eller? :D inte?... Nehepp... ;P haha

Hoppas att allt är bra med er godingar! :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0