Långtur

Jag är på semester. Ingen lyxsemester kanske, men ändå helt underbart för min kropp och själ. :) i torsdags pluggade jag hela dagen sen körde jag ett hårdpass på gymmet. Jag körde rygg (marklyft, baksida axlar/översida rygg, latimus dorsi, och sen ryggresningar), bröst (bänkpress och armhävningar med fötterna på en pilatesboll) sen körde jag tricepspress och mage. När jag körde magen körde jag tabata-intervaller så det brände gott!! :D igår hade jag tenta, och jag hoppas att jag fixade den, men det kan bli på håret. :P så vi får se! ;) efter tentan plockade Marcus upp mig så vi åkte ut och åt lunch tillsammans på nya via appia. Marcus blev väldigt positivt överraskad över hur bra maten var, trots att det var buffé. Och ärligt talat så tror jag han hade kunnat stanna kvar och äta hela dagen om dom tillät det. ;) haha!

Efteråt drog vi hem och myste lite, sen drog han iväg på träning och jag gick ut på 4 km powerwalk i det fina vädret. :) och trots att jag var trött och utmattad efter den här perioden nu (det har varit enormt stressigt den senaste tiden), så kände jag mig ändå pigg och ganska stark. :) på kvällen drog vi norröver, så Marcus släppte av mig i Munkfors hos mamma och pappa så fortsatte han till Hagfors. Så jag sov över här inatt tillsammans med syrran, som också kom hit senare på kvällen. :) vi åt tacos, myste i soffan och hade det helt underbart bra! Mamma skämde bort mig rejält genom att massera mig lite och stryka på mig när jag låg i soffan, så jag nästintill dreglade för det var så gott. :P det är så roligt när vi alla är samlade på en plats, och vi skrattade hela kvällen så jag kände mig otroligt avslappnad. Vilket jag behövde. :)

Idag sov jag ganska länge, och vi fick besök av både mormor och pappas kompis Hasse. :) riktigt roligt alltså! Mormor stannade kvar och åt med oss, vilket jag förstår för vi åt älgstek med potatis och sallad och det var så sjukt gott! :D efter maten drog jag och mamma ut på en springtur på 7km, vilket jag aldrig trodde att jag skulle klara, för det blåste som fasen, det var halt och det är väldig kuperad terräng. Men jag överlevde! Och jag orkade hålla mammas tempo. :) Mamma blev riktigt imponerad, vilket såklart värmer i hjärtat. Väl hemma gjorde vi några magövningar och stretchade lite. :) så nu är jag ganska död, men nöjd och väldigt lycklig. :) det enda som saknas är Marcus, men honom får jag snosa med sen så det är lugnt. ;) nu snart ska vi äta räkpaj, och sen blir det inte så mycket mer idag. Marcus ska hämta upp mig när han är färdig med sitt, och jag kan säga att jag har då inte bråttom.

Ibland måste jag bara få komma "hem" och slappna av, för ärligt talat så mår jag som en prinsessa här. Men det blir väl så när man är omringad av kärlek... ;)

Peace and love my darlings! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0