Melodifestivalen 2013

Är det illa att jag inte har sett en enda minut av melodifestivalen förrän omröstningen nu? :P jag hann dock se sammanfattningen så jag har hört liiite av varje låt i alla fall. ;) men jag har ingen aning om vilken låt som förtjänar att vinna, och egentligen bryr jag mig inte så mycket. Jag tycker det hela har blivit så överdrivet. :/ 200 olika omröstningar och dumheter hit och dit, och oavsett vem som segrar så verkar hela svenska folket bli besvikna. Så länge som inte Sean banan vinner så är jag nöjd i alla fall. ;)

Annars så började dagen skitbra. Marcus och jag började tjafsa nästan direkt vi vaknade, eller snarare Marcus trodde att vi gjorde det. Själv försökte jag inte säga så mycket, för det fanns inte så mycket att säga. Och det hela gällde en skitsak, så det var inte värt att lägga energi på. Speciellt inte eftersom vi var överens, bortsett från att Marcus uttryckte sig väldigt dumt. Jag visste dock vad han menade, så jag orkade inte bry mig om att tjata om en sån liten sak. Han verkade liksom redan vara på dåligt humör, och då är det bättre att låta honom vara. Men som vanligt när vi är oens så antar Marcus att han vet PRECIS hur jag tänker och känner. Istället för att fråga mig hur det står till, så får han för sig saker. :P och trots att han har fel 95% av gångerna, så tror han fortfarande att han kan göra så. Suuuuuck!... Men han fick i alla fall dra iväg och träna, för han brukar bli på bättre humör då. ;) själv satt jag hemma och myste. :) fast när jag insåg att det inte fanns nåt att se på så fick jag ett infall att jag skulle in på min sida på kau.se och kika. Och till min stora förvåning hade mitt tentaresultat från morfologisk cellbiologi och hematologi kommit ut! Och jag var GODKÄND!!! :D

Jag blev helt paff!! :D och jag hade fått jättebra med poäng så jag var så jäkla nära VG, så det var nästan löjligt. :P men jag var bara så glad över att jag klarat mig. Jag trodde inte att resultaten skulle komma ut så snabbt, men det var verkligen ett glädjebesked. :) och när jag ringde till mamma och skulle berätta det så sa hon först grattis och sen skickade hon över luren till en ung tjej från los angeles! :P tydligen sprang hon på två tjejer på gymmet, varav den ena var från L.A och sen andra från san Francisco så dom ville ha tips på vart man kunde gå ut i karlstad. :) pch då tänkte mamma såklart på mig. dom verkade vara skittrevliga tjejer, så jag gav dom mitt nummer så dom kunde höra av sig. Dom skulle stanna i en månad, och har bara varit här en vecka, så jag hoppas jag hinner träffa dom innan dom åker hem igen. :) alltid bra om man kan få lite tips från ortsbor när man ska ut och resa! :) så får jag träna lite på mitt uttal också, även fast dom redan trodde att jag var från USA. ;)

Sen när Marcus kom hem hade han lyckats bli ännu surare, så det hjälpte inte när jag försökte reda ut allt med honom. Istället för att bli sams så gick han ut och sprang själv, och jag tröttnade jag med, så jag gick ut på en nästan 2 timmar lång promenad i solen. Jag stängde av ljudet på min mobil, satte i hörlurarna, satte på härlig musik och så började jag bara gå. Det var ett friskt, men inte speciellt ansträngande tempo. Tyvärr måste jag ta det lugnt nu eftersom jag har så ont i underbenen. :/ tydligen är det en vanlig smärta jag har, som många får när dom springer. Det kommer från en överansträngning i soleus muskeln, vilket man får om man ökar längd eller frekvens på sin löpning för snabbt. Plus att det blir värre om man överpronerar, vilket jag gör, eller har dåliga skor, vilket jag har. Så det är trist att jag inte får springa nu. :( Fast jag är så glad att jag fick komma ut en sväng ändå, och jag gick lite över en mil, så det är ju bra. :)

Efter promenaden så har det inte hänt så mycket. :P Marcus surar fortfarande, trots att han inte har nån anledning till det, och jag sitter med huvudvärk i soffan, invirad i min stora filt och fryser. :P härlig kväll alltså! ;) men jag har försökt bli sams med Marcus, och vill han fortsätta vara sur och enfaldig så får han väl vara det då. :)

Jag har tv-dosan så jag klarar mig! ;) haha

Ha en mysig kväll godingar! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0