Oljebyte

Jag lever! ;) det kanske inte har märkts här, men livet flyter på även här. ;) i torsdags så städade jag, pluggade och fixade en massa saker, trots att jag knappt kunde röra mig. Jag hade sån otroligt träningsvärk i höfterna så jag gick som en gammal tant! :D sen på kvällen så kom Marcus hem så vi myste lite. :)

Igår gick vi in till stan och åt lunch och så kollade vi på lite saker. :) det blev inte så mycket införskaffat, för vi hade lite dåligt med både tid och energi. :P vi skulle nämligen iväg och träna båda två, så vi kunde inte springa runt så länge. :) jag körde i lite över 1,5 timme och förbrände ca 1100kcal, så det var härligt! Jag närde crosstrainer ganska hårt, sen körde jag benpress, utsida lår, bencurl och benspark. Sen följde jag upp med armhävningar med bollrull (man har handen på bollen, gör en armhävning och rullar sedan bollen till andra handen och gör en till armhävning), sneda hantelpress, dips, tricepspress och sen körde jag en grym magträning. :) lägg till 4km cykel på det så blir det rätt så intensivt. ;)

På kvällen köpte vi sallad på Ica och åt, samt kladdkaka med grädde och färska jordgubbar. ASGOTT! :D Jag älskar ju färska frukter och bär, så jag åt bara en liten bit kladdkaka. Fast jag testade några nya chips också, som var supergoda! :) vi kollade även på filmen "Act of valor", och den är så grymt bra! :D har ni inte sett den, så se den! Det är riktiga soldater med i den, och uppdragen har hänt i verkligheten. :) så jäkla fränt! Fast när vi så den blev jag så sjukt blödig och började nästan gråta, för jag tänkte på hur fruktansvärt hemskt det skulle vara att förlora nån man verkligen älskar... :( jag vet ärligt inte hur jag skulle kunna fortsätta andas om jag förlorade nån av mina närmaste! :( usch, blir förstörd bara jag tänker på det! :( så bubbelplast och skottsäkra västar/hjälmar är det som gäller för alla mina närstående i framtiden! Idag har vi tränat igen (jag körde cxworx, sprang i 20 min och cyklade i 20 min). Fast det kändes så snopet! Jag var beredd på ett sjukt hårt pass med riktigt hög puls, men så var det inte alls! :/ så jag kanske ska ge det nån mer chans innan jag avfärdar det helt, men för mig så var det ingen hit. :/ när vi kom hem åt vi pulled pork (fläskkarre som man har långkokat i ugnen i 5 timmar), vilket var riktigt gott! :) Marcus gillade det som fasen. ;) efter maten blev vi så trötta, och jag hade huvudvärk, så vi la oss i sängen och vilade en stund. Och precis efter att vi vaknat till så kom mamma och pappa hot med mina nya springskor. :) vilket var helt AWESOME! Dom stannade även en stund och umgicks lite med oss, så det var riktigt mysigt. :) när dom åkt, drog vi till OKQ8 så Marcus kunde göra oljebyte på bilen. Det var inte direkt så jag hade hoppats på att spendera lördagskvällen, men han behövde min hjälp. Och när min snutt behöver mig, så ställer jag såklart upp! ;) oljebytet gick såklart bra, och efteråt köpte vi varsin hamburgare och nu myser vi bara i soffan. :) egentligen skulle jag ha träffat dom två amerikanska tjejerna, och dom sa att dom skulle ringa mig när dom kom till stan, men dom hörde aldrig av sig. Och nu börjar det bli så jäkla sent så jag pallar faktiskt inte att dra ut. :P jag är för gammal för sånt där! ;D

Då sitter jag hellre här. Under min korkek. Och luktar på blommorna. ;)

Ha en mysig kväll, vad ni än väljer att göra godingar. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0