Påsk 2013

Hello again! :D

Efter i söndags så kände jag att jag behövde få vara ifred. Jag hade varken lust eller ork att skriva nåt här, så det fick bli ett break. :P men nu är jag tillbaka, och efter en liten svacka så känner jag mig som vanligt igen. :)

Natt till måndag fick jag jätteont i magen, så jag kunde inte somna. :( Sedan väldigt tidigt på morgonen så spydde jag. Vilket såklart innebar att det inte blev nåt jobb för mig på måndagen. Varför jag spydde är oklart, men efteråt så mådde jag i alla fall lite bättre, och jag kunde vila en stund. Jag kan dock påpeka för säkerhets skull att jag är INTE gravid, om nån trodde det. ;) Men halva dagen låg jag däckad, och sen kom Emelie förbi så vi åt lite mat tillsammans. Sen kollade vi på dom två senaste Johan Falk-filmerna, och jag måste ändå erkänna att dom var bättre än vad jag trodde. Joel kinnaman är ju suverän!!

Sen på tisdagen jobbade jag vid kronoparken, och när jag kom hem tog jag en 40min lång promenad. Så jäkla härligt! :D på onsdagen jobbade jag vid västerstrand, så jag tog cykeln dit, vilket gick kanonbra! :) bortsett från att jag höll på att slå ihjäl mig på vägen dit, för det var en massiv vattenpöl över hela vägen, med en liten hinna is över. Och jag kunde inte göra annat än att cykla över den, och när jag hade 2 m kvar så gick jag genom isen! :O men genom nåt jäkla mirakel så lyckades jag fortsätta cykla utan att behöva bada i vattnet. ;) så jag kom fram helt torr, men aningen chockad. Det var lite för spännande för mig det där! :D jobbet gick bra, som vanligt, och när jag kom hem drog jag iväg och tränade. Jag körde rygg, bröst och biceps, och efteråt träffade jag mona. :) riktigt mysigt! :)

Senare på kvällen kom marcus hem, och jag trodde vi skulle kunna umgås på torsdagen, men jag blev inbokad på jobb då, så igår drog jag iväg till västerstrand igen och jobbade. Återigen tog jag cykeln, men jag tog en annan väg denna gång, för jag misstänkte att jag inte skulle ha sån tur två gånger i rad. ;)

Sen när jag kom hem la jag mig och vilade en stund, och Marcus drog iväg på träning. När han kom hem hade han fixat mat, så vi tog det bara lugnt resten av kvällen. :)

Idag åkte Marcus och hans kompisar iväg på bilmässan i Jönköping, och jag började dagen med en timmes lång powerwalk. :) jag höll på att svälta ihjäl innan jag kom hem, men det var så underbart ändå! :D och sen när jag fick sätta mig och äta frukost så njöt jag som bara den. :) nu har jag duschat lite snabbt, och sen ska jag dra iväg och träna. :)

Hoppas att ni också har en underbar dag i solen och att ni får en fantastiskt fin påsk! :)

Puss på er godingar! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0