TAM

Nej jag har inte skaffat ett djur. Och min rubrik hänvisar inte det minsta till Marcus, för han är långt ifrån tam. ;) rubriken står istället för det jag håller på att jobba med nu. TAM=tumor associated macrophages. Egentligen är det ett väldigt spännande ämne, men när man har 20 nya artiklar som man måste läsa så känns det faktiskt ganska drygt. :/ egentligen borde jag fokusera på den positiva sidan, vilket är att jag faktiskt har över 20 artiklar som jag kan använda mig av i mitt arbete. Och ju mer information desto bättre, för det innebär mer kunskap och mer kött på benen som man brukar säga. ;) nu har jag suttit i några timmar och jobbat och jag vet att jag borde försöka beta av så mycket som möjligt, men oftast är det bättre att ta lite då och då, så man inte förlorar intresset. Vilket jag är nära att göra nu. :P och då hjälper det om man tar en paus! :)

Som ni kanske förstår så är jag vid universitet och pluggar, men jag kände att jag behövde ta en paus och få i mig mat. :) så jag plockade iordning en räksallad med ett par ägg och köpte en smoothie. Så nu är jag mätt och glad igen! ;D solen skiner och det är underbart väder ute, så det lockar enormt att bara lägga ihop och åka hem nu. Men tyvärr så finns det lite för många andra saker att göra hemma, så jag blir här några timmar till i alla fall. :P

Igår blev jag bortskämd som fasen, för strax innan lunch kom pappa och plockade upp mig så vi kunde äta lunch tillsammans. Underbar som han är, så bjöd han både på sushi, blev med mig och handlade mat vid välsviken, BETALADE för min mat (!!!), och sen bjöd han mig även på fika vid Ikea som tack för att jag blev med honom dit. :) vilket jag mer än gärna gjorde, för jag älskar när jag får kvalitetstid med min älskade pappselipapps. :) sen på kvällen drog jag iväg och körde ett pass crosstraining. Dock var jag inte så motiverad, för jag gillade inte instruktören när jag var där sist. :/ men till min stora glädje så var det en annan instruktör som jag haft några gånger förut som var ledare för passet, och då ländes det mycket lättare! :) dock var passet sjukt jobbigt, vilket det alltid är när hon kör, men det kändes ändå väldigt bra och det var ett roligt pass. :) efteråt sprang jag i 15 min, men mer än så orkade jag inte efter allt hoppande och studsande på passet. Men ca 1000kcal förbrända blev det ändå, och det tycker jag är bra! :)

När jag kom hem åt jag mat och sen på kvällen åt jag en skål med färska jordgubbar och mjölk, som jag köpte när vi var och handlade. :) jag äääääälskar verkligen jordgubbar! I alla fall när dom är färska. ;) så det var onekligen en bra dag igår! :D jag fick även sms om att jag blev inbokad på jobb imorgon och sen även tisdag och onsdag nästa vecka, så det var bra! :)

Ikväll ska jag springa en tur hade jag tänkt, så jag hoppas det går lättare idag. :) fast vädret hjälper ju en hel del, plus att jag vet att Marcus är på väg hem, vilket också gör det lättare. :) så förutsättningarna finns där i alla fall! ;) nu ska jag fortsätta arbeta. :)

Hoppas att ni har haft en bra dag! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0