Ninja warrior

Måndag igen då! :D 

Helgen var riktigt bra även om jag varit väldigt trött. :P men fredagen blev riktigt bra, vilket jag misstänkte, och sen har det varit en massa mys. :) igår var vi på världens mysigaste dop för lilla saga, och vi hade det så trevligt!! :D Emelie och Henke hade gjort ett grymt bra jobb, och alla verkade trivas riktigt bra. :) så fem stjärnor av tre möjliga på den! :D 

Och idag har jag fixat en del, fast tyvärr fick jag inte så mycket gjort på mitt arbete. :/ så skärpning nu Ljunggren!! :/ annars så hade jag tänkt köra bodyattack idag, men fick tyvärr ingen plats på passet. :( så jag funderade på om jag skulle skita i allt och ta en vilodag, men då hörda fingrar bästis av sig och undrade om jag ville med och spela badminton. Vilket jag såklart ville! ;D och jag hade superroligt! :P vi spelade dock bara i 45 min, men roligt var det! :D och svett blev jag. Trots att jag inte är speciellt bra. :P eller kanske Jag blev det just FÖR att jag inte är speciellt bra. :) 

För övrigt så har jag kollat lite på american ninja warrior (töntigt, jag vet!). Men jag har liksom fastnat lite i det! :D vilka atleter alltså!! Visst är det snyggt med en vältränad kropp, men den fysiken och styrkan dom har i kroppen är grymt imponerande!! :D jag hittade ett klipp som jag tyckte var rätt så roligt. Det är på en av dom som faktiskt klarat av banan i Japan (av typ 2700 som försökt så är det bara 3 som klarat det, och i klippet visar dom en av dom som faktiskt gjort det). Så det är lätta värt att se för den som har lite tid över. ;) 

http://m.youtube.com/watch?v=rVTHQ9H9kV4&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DrVTHQ9H9kV4

Imorgon blir det fokus igen! :) 

Hoppas allt är bra med er godingar. ;) 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0