10.17km

Hej alla glada! :D wazzup?! Själv ligger jag i soffan och är mer eller mindre halvdöd. :P trist att jag ska vara så sliten jämt, men det har oftast sin förklaring. ;) Natt till fredag sov jag förskräckligt dåligt, men eftersom jag skulle ut till Hammarö och hälsa på min underbara vän Anna, så var det bara att försöka ta sig upp och komma iväg. :) 

Bortsett från att få umgås med fina familjen, så fick jag se deras superfina hus, och blev bjuden på både pastasallad och äppelpaj. :D myspys på hög nivå alltså! :D är så glad över att jag fick umgås med min fantastiska vän igen. Hon har verkligen varit saknad här i stan! :) men när jag kom hem var jag helt slut. :P Dock passade jag på att handla på vägen hem. Lustigt nog fick jag en ros när jag skulle gå ut, så det var väldigt skoj! :D lite svårt att få med den hem bara, när jag släpade på två riktigt tunga påsar fulla med mat och annat gott. :) 

Resten av kvällen slappade jag bara. :P vilket min kropp verkade behöva. :P sov på tok för många timmar, och efter min pluggperiod så har jag försört ryggen rätt så rejält. Vilket suger. Därför var jag osäker på om jag skulle träna idag. Jag kände mig riktigt ur form, slapp och motivationen var nere på noll. Men jag tog mig iväg tillslut ändå. Tänkte försöka springa en kort tur (hade inga förhoppningar om att det skulle gå bra dock), sen kanske avsluta med crosstrainer. Om jag orkade. 

Så gissa om jag blev förvånad när jag började springa och det gick LÄTT! :D slutresultatet blev 10.17km löpning på 1tim och 5min, vilket jag är supernöjd med! Har ju inte tränat på 2 veckor, och det var länge sedan jag sprang. Plus att jag har bara sprungit 10km en gång innan, så det här såg jag som en riktig prestation. :) 

Räknar man sen in min cykeltur hem, och några magövningar så förbrände jag över 1050kcal idag! :) det ni! ;) nu väntar åter en lugn och ensam kväll här i stan. :/ börjar bli väldigt drygt att sitta här ensam, men så är det ibland. Jag har ju trots allt mörk choklad och julmust (!!!!) att trösta mig med. ;) 

Hoppas att ni har en riktigt bra kväll i alla fall! ;) 


Hemmagjord hamburgare efter träningen var inte helt fel! ;) 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0