Annabelle

Det här var ju ganska dåligt av mig! :P nästan en vecka sen jag skrev något här. :/ men det har varit fullt upp, så jag får skylla på det. ;) 

I måndags fick jag min efterlängtade ryggbehandling. :) tydligen är det såpass illa, så det kommer ta en tag innan det blir bra. Och dom kan egentligen bara fixa en del i taget. :P men men! Det är bara att kämpa på. ;) 

På tisdagen var jag på gymmet i 2,5 timme efter jobbet. :O först körde jag ett pass själv, sen coachade jag Emelie. :) så det var skoj! :)

Sedan på onsdagen var det avtackningsmiddag för våra kära nyblivna pensionärer i Laholm på restaurangen Annabelle. Så det var väldigt roligt att få se alla kollegor vara så finklädda. :) dagen därpå gick jag, Emelie, Oskar och hand bror på bio. :) vi såg "Teenage mutant ninja turtles". Och den var såååå dryg! :P jag är generellt lättroad som få, men den var faktiskt dålig. :/ megan fox var superdålig, och var nästan pinsam att titta på. Fast håret, läppstiftet och jackan var bra! :D filmen var annars väldigt förutsägbar och dåligt gjord. Den var mest anpassad för 12åriga pojkar. Den är alltså inte att rekommendera. Shame on you Michael Bay!

Igår skulle jag ha tränat, men istället kom Marcus och hämtade mig på jobbet. :) det var nämligen Emelies sista dag innan hon åkte tillbaka till Örnsköldsvik, så jag ville att dom skulle få träffas först. Fast dom hann inte prata nåt, för Emelie hade lite bråttom. :( usch vad jag kommer att sakna henne här i Halmstad! :( trots att jag var lite ledsen att Emelie åkt hem, så hade jag och Marcus en riktig myskväll tillsammans. :) enda problemet var att vi köpte mat vid Capri, och jag var dum nog att välja en grekisk sallad istället för pizza. Det var en miss! :D så jag åt upp Marcus pizza istället. ;) det var så skönt att få snosa på min goding igår. :) tyvärr jobbar han ända fram till fredag nu, så vi hinner inte ses innan vi ska till new york. :( men det löser sig. ;) 

Bara en vecka kvar nu! :D 

Bild lånad från google


Budgetfrukost idag. ;D 


Och så lite humor på det! ;D 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0