Mini-PT

Äntligen har jag fått träna lite! :D och inte nog med det, jag hade med mig underbart bra sällskap också i form av min buddie Emelie! :D så i onsdags drog vi till gymmet efter jobbet och körde ett benpass. :) Emelie är inte så van vid styrketräning, så jag lovade att hjälpa henne. :) sen är det såklart väldigt roligt för mig att ha med en kompis emellanåt också. :) 

Efter träningen duschade vi lite snabbt, drog på oss myskläder och sen gick vi på bio. :) vi såg "Apornas planet: uppgörelsen". Och OJ vad snyggt gjord den var! :D och filmen i sig var riktigt bra. :) så den kan jag verkligen rekommendera! :D 

På torsdagen så fick jag höra av en kollega att dom hade diskuterat mig i omklädningsrummet på morgonen. Något som oftast är ett dåligt tecken. :P men tydligen hade dom pratat om hur hurtig, glad och duktig dom tyckte att jag är! Vilket såklart var superkul att höra! :D och motiverande såklart. ;) så då var det verkligen inga bekymmer att snöra på sig skorna och dra till gymmet sen. ;) Emelie blev med mig även då, och då stod rygg och biceps på schemat. :) vi skrattade en hel del när vi skulle gå igenom tekniken för marklyft, för Emelie vägrade puta med rumpan. :D haha! men tillslut började hon få ordning på det hela. :) hon är så duktig så! Även om hon vill fuska lite ibland. ;) 

Igår jobbade jag som vanligt, men igår kände jag dessutom för att kolla mitt blodtryck. Något man med lätthet kan göra inom vården. ;) jobbförmåner ni vet. ;) högt blodtryck ligger lite i släkten,  och när jag kollat det förut så har jag legat på gränsen. :/ men igår när jag kollade så låg det på 114/68!!! :D vad hände liksom?! :D och när Emelie kollade manuellt så låg det på 123/70. Vilket är toppenbra! :) så då blev jag glad. :) 

På eftermiddagen sen drog jag till gymmet och körde en timmes kondition på crosstrainern. :) fast jag kände mig väldigt seg igår. Vilket onekligen visade sig när jag kom hem och däckade i soffan. :P 

Idag har jag sovit som en stock, och sen mötte jag upp Line vid tågstationen så vi två har haft en mysdag idag. :) vi började med lite lunch (det blev sushi-debut för Line, så det var kul!), sen kikade vi runt i stan innan vi begav oss hem till mig och fikade lite. :) tanken var att jag skulle träna sen, men jag fastnade i telefonen, och helt plötsligt så var det för sent för att dra iväg och träna. :( men men! Det tar vi igen imorgon. ;) 

Hoppas att ni får en mysig kväll godingar. ;) 

PS: Bara två veckor kvar till New York nu!! :O 

Mangoyoghurt med färska blåbär. Oh. My. Lord så jäkla gott!!! 

Kollegan bjöd på tårta i torsdags. En av dom godaste gräddtårtor jag smakat hittills kan jag säga! 


Väldigt bra värden för någon som hatar att ta blodtrycket. Därav den höga pulsen. ;) 
 
En timmes kondition igår. 


Jag ÄLSKAR myskvällar! :) 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0