Halmstad sports car event

Oj oj oj vilken toppenhelg!! :D kan snabbt säga att det hände inte så mycket varken onsdag eller torsdag. :P jag jobbade och sen tränade jag. :P vilket var skoj! :) träningen känns väldigt bra just nu, så jag är supernöjd. :) 

På fredagen utmanade jag Marcus, då han påstod att han skulle vara framme hos mig när jag slutade jobbet i fredags. Vilket jag inte trodde det minsta på, då Marcus är världens tidsoptimist. :) så jag drog med mig träningskläderna till jobbet, men tji fick jag! ;D så istället för träning så blev det mat och mys. ;) 

Dagen efter så drog vi till Halmstad sports car event vid Brottet. Jag hade fått en gratisbiljett av en blodgivare, och Marcus ville onekligen åka dit, så jag följde mer än gärna med. :) vilket jag verkligen inte ångrar! :) jag tyckte det var superbra, och Marcus verkade också väldigt nöjd. :) måååånga fina bilar. ;) 

Efteråt drog vi ner till Båstad och kollade på tennisveckan. :) tennisen skiter jag i, med det är alltid skoj att kika på folk! :) på vägen hem stannade vi till vid östra stranden där vi tog oss ett härligt dopp i havet. :) dock är Marcus lite av en badkruka, så det tog ganska lång tid att få honom att faktiskt doppa sig. ;D men tillslut så. ;) sen på kvällen gick vi ut och åt mat. :) 

Igår åkte vi till Tylösand och badade, och även om vi inte stannade där speciellt länge (nästan 2 timmar), så var det riktigt härligt! Vattnet var betydligt kallare där än vid östra stranden då men det gick bra ändå! :D när vi var färdigbadade åkte vi på lite siteseeing där vi bl.a. Åkte förbi Per Gessles hus. :) inte för att man egentligen ser så mycket utav det, men roligt var det. ;) 

Dessutom tvättade jag kläder igår, och sen kollade vi på filmen the Blind side. :D sååå mysig film! Fast det ledde till en enorm sömnbrist inatt, så idag har jag varit som en zombie. :P fast jag fick ändå var med på BAS-test och hjälpa till, så det var kul! :) 

Nu ska jag ha en slappkväll hemma. :) men imorgon är det nya tag som gäller! ;D 

Ha en mysig kväll fina ni. ;) 

Bosse bildoktor






Båstad 

Svettig och glad :D 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0