Sista helgen

Då var sista "riktiga" helgen i lägenheten gjord, och nu väntar en lång vecka med packning och flyttande. :P men helgen var väldigt bra! :) trots att vi båda var småhängiga. :) 

På lördagen åt vi brunch på scandic, sen gjorde vi en snabb sväng på stan. Därefter åkte vi hem där jag somnade i soffan. Sen när jag vaknat till drog vi ut på en powerwalk, så det var mysigt! :D 

Söndagen spenderades i tvättstugan med en miljon kläder som skulle tvättas. :/ så det fick bli en fixardag i vanlig ordning. ;) 

Idag har jag vikt all tvätt (pust!!), sen åkte jag in och fick sista vaccinationssprutan för hepatit A och B, sen har jag hämtat en massa lådor att packa i från förrådet. Dessutom har jag fixat lite "administrativa" saker, och fått en hel del bra gjort. :) så det känns skönt! :D

Nu ska jag mest ta det lugnt resten av kvällen (ska dock försöka få i mig nån god kvällsmat). Imorgon ska jag träffa Emelie en sväng, och då blir det full rulle. :) 

Hoppas allt är bra med er godingar. :) 

Brunch med älsklingen

En del av all tvätt jag pysslat med både igår och idag... 



Äntligen har jag fått svar på varför min lugg står rakt upp varje morgon!! ;D Fast jag misstänker att kossan bara vikarierar när Marcus inte är hemma och kan göra det själv. ;) 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0