XXL

I en relation så har man alltid perioder då det är bättre eller sämre. Vilket är naturligt! Och då menar jag alla typer av relationer. Men i min relation med Marcus så kan jag säga att vi har varit inne i en helt underbar period ganska länge nu! :D den senaste tiden tillsammans har varit bättre än någonsin, och jag är så otroligt lycklig tillsammans med honom. <3 han har varit nästintill perfekt den senaste tiden, och vi klickar på alla nivåer. :) så det känns så mysigt! Dessutom planerar vi som bara den inför framtiden, vilket alltid är kul. :) 

I alla fall. ;) ville bara "skryta" lite över min älskling. Jag tycker att det är viktigt att visa uppskattning till andra människor när dom gör något bra, så jag har verkligen försökt visa min uppskattning till Marcus på alla sätt och vis. Och nu ville jag dela det med er också. :)

I fredags när jag kom hem var lägenheten helt städad, det var diskat och toaletten var ren. :) plus att Marcus tagit ut soporna. Sånt gör mig lycklig! :) jag har själv inte orkat den senaste veckan, så jag blev så glad bär jag kom hem och Marcus hade fixat allt. :) själv hade jag köpt med mig vaniljsemlor från  stenugnsbageriet på östra Torggatan 16, och dom var GUDOMLIGA!! :D jag förstår att dom blivit utnämnda till godaste semlorna i stan. :) senare på kvällen köpte vi hamburgare och sen blev det inte så mycket mer. ;)

Igår hade vi mysmorgon och sen begav vi oss till gymmet. Jag har tänkt börja köra mer kondition, för jag vill kunna börja springa igen. Så igår blev det 1timme och 15 min kondition. :) jag varvade löpningen med att gå några min när min puls drog iväg lite för mycket. :) men det blev åtminstone ett rätt så bra pass och nästan 1000kcal förbrända. :) så det känns bra! :) 

Sen hade vi bara en lugn kväll (skräll eller?!) ;D. Idag har vi haft vår fixardag. :)  så vi har tvättat, handlat mat (gjorde även en snabbsväng inne på XXL), lagat mat och tanken var att jag skulle träna. :P men vädret stoppade mig idag, så istället har jag letat gym i Halmstad. :) just nu lutar det mot nordic wellness, och skulle jag få lägenheten Marcus ska kolla på imorgon så skulle det bli perfekt!! :D 

Nu ska jag försöka göra lite matlådor. :) jobb nu mån-ons och halva torsdag, sen ska jag klippa och färga håret, packa och sen åker jag till min älskade syster i Sthlm. :D åååh vad skoj det ska bli!!! :D 

Ha en underbar vecka alla söta människor där ute. :) 

Karlstads godaste semla

Såhär känner jag idag. ;D


Dagen underbara lunch! Grillad kyckling med en god caesarsallad. :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0