Fiskben

Alltså, mina ben är helt döda. Dom känns mest som döda fiskar. Och jag är så sjukt trött i kropp och knopp. Meeeen... Jag måste ändå försöka ta mig till willys och hämta ut ett paket från lyko. Såååå trist! Men nödvändigt. 

Måndagen var väldigt lugn, med ryggbehandling efter jobbet. Otroligt skönt! ☺️✌️

Sen igår var vi ett gäng från jobbet med respektive, som drog till Bulls pub här i Halmstad på quiz night. Där åt jag en supergod hamburgare, tog en cider och bara njöt av sällskapet. ☺️ sen drog quizen igång. Och shit vad kul det var! Dom poängterade flera gånger att det var ett väldigt svårt quiz, men vi kämpade på. Och skrattade i stort sett hela tiden. 😃 sen i slutet var vi lite tykna, så vi skämtade om hur lätt det var när dom kom och hämtade vårt papper. 

Sen började dom dela ut priser. Tredjeplatsen gick till några som fått 31.5 poäng. Andraplatsen gick till några som hade 32 poäng. Då skämtade vi om att det helt klart var vi som vunnit. 

Och tro fasen om det inte var det då!!  😂😂😂 vi vann hela alltet med 37 poäng!!! 😃💪 så jäkla skoj! Vi vann ett presentkort på 250kr, ett iphoneskal och en lösmustasch. den sistnämnda snodde jag med mig hem. 😜

Idag blev det bodyattack efter jobbet. Trots att jag var sjukt trött. 😃 så nu är jag sliten. Och behöver packa. Och kanske sätta på mig kläder. Suuuuck! 😓 

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN få åka hem till Värmland. 😃 så jag måste köpa lite tågsnacks/underhållning också. 👍💕

Hoppas bara att jag hinner med tåget imorgon. 😁😱

Ha en bra vecka finisar 💕







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0