Röstbar

Då är valvakan igång. Själv har jag redan gått och gjort min plikt, och lagt min röst på det parti som jag tror gynnar både mig, Halmstad och Sverige mest. Men jag kan verkligen inte förstå att folk röstar på SD. Nu tänker inte jag göra detta inlägg till en politiskt debatt, men jag kommer aldrig kunna stödja eller förstå främlingsfientlighet. 

Alla människor är lika mycket värda!

Inser inte människor vad SD egentligen står för? Och vad som skulle hända om dom fick makten?! Även om man skulle bortse från själva grundprincipen i partiet (invandringsåsikterna), så har dom INGET att komma med bortsett från påhittad "statistik" och "fakta". Dom kan inte bidra till Sveriges utveckling på nåt sätt. 

Jag skulle aldrig kunna vara med nån som röstar på SD. 

Det finns så otroligt mycket jag skulle vilja säga om det partiet, men det får räcka för nu. 

Nu får vi bara se vem som vinner valet. :) tydligen var jag med i racet också! :) gällande posten som utrikesminister. Vilket skulle passa mig ypperligt! ;D i alla fall enligt Facebook. 

Oui, oui, molto bene! Dos cervezas por favor. Danke schön. Nailed it! ;D 

Hade jag vetat att Kalle anka var kandidat, framförallt med den valplattformen så kan jag garantera att jag hade röstat på honom! 


Imorgon väntas jobb igen. Två veckors semester är över, och jag längtar redan tills nästa gång. Och värre blev det när jag såg filmen "The secret life of Walter Mitty". Nog för att jag precis kom hem från New York, men nu har jag legat hemma som ett kolli i en vecka, så nu vill jag bara ut. :( 

Men något positivt är i alla fall att jag får börja lära upp mig på komponentplaceringen imorgon. :) sen ska det bli kul att se kollegorna också. :) sen har jag ett väldigt roligt jobb också, men det är just att gå upp på morgonen som suger. :P fast jag överlever nog. :) rutiner är bra för min kropp och knopp. :) nu ska jag bara ta det lugnt och varva ner inför kvällen. :) ska försöka smälta min underbart goda "hemmagjorda" pizza med kyckling och bbqsås. :) (använde mig av ett pizzakit som toppades med grillad kyckling, lök, ost och sen bbqsås. Mumma! 

Sen känns det väldigt bra att jag börjar bli frisk också. Vilket jag tror i mångt och mycket beror på att jag fått dricka min aloevera igen. :) och till skillnad från andra "Aloe Vera"-drycker så innehåller min färsk aloe vera (och ekologisk dessutom), så min innehåller faktiskt riktiga näringsämnen. Dom andra är bara vatten med gammal aloe vera. Så dom är ganska värdelösa. :P ur ett hälsoperspektiv alltså. Sen verkar folk tycka att dom är goda, men det är onekligen min också. ;) även om det bara är en shot på morgonen. ;D





Piiiiiizza!!! :D


Såhär har min helg spenderats. ;D fast med pepsi Max istället för en kaffekopp. :)


Ha en underbar kväll godingar! ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0