Effortless



Helgen hemma var underbar! :D 

Torsdagen spenderades hos mamma och pappa. Sen på fredagen åkte jag till Karlstad och mötte upp underbara Hanna. Där åt vi mat, fikade och sen hängde vi bara. :) när jag kom hem träffade jag farmor och sen begav jag och mamma oss på revy. Väl där träffade jag min morbror och hans familj, samt en hel del andra fantastiska människor. :) så det var superkul! :D 

Efter revyn åkte jag hem till min goa Adam och umgicks lite. :) vi satt och pratade långt in på natten, så det var jättekul att få träffas äntligen! :D 

Dagen efter kom mormor och mina kusiner på besök. Adam gjorde sig också en tur ner för att hälsa på, så det var väldigt mysigt. :) 
På kvällen åkte jag till Forshaga, där min älskade Emelie och Henke bjöd på grillat tillsammans med världens goaste killar: Ante, David och Tomas. :) Det var en grym kväll, bortsett från vattenskadorna i köket. Men jag älskar verkligen dem där människorna. :) 

Dagen efter åt vi frukost tillsammans och sen kikade jag och Emelie på stan. :) hon är verkligen ovärderlig min bästis. :) efter en stund mötte jag upp ännu en fantastisk vän, nämligen Evelin, så vi fikade tillsammans innan det var dags för mig att åka hem. :) 

Resten av veckan var fullspäckad också. Dels med filmkväll med min goding, Sudden. Men det bästa var nu under helgen, då jag åkte upp till Göteborg och hade en myskväll med tapas med Line. :) sen mötte jag upp C vid tågstationen, så åkte vi ut till hotell 11 och övernattade där. :) vilket såklart var väldigt mysigt. :) 

Dagen efter åt vi frukost tillsammans innan C hämtades upp av sina kompisar, och dom åkte till Oslo på konsert. :) själv packade jag väskan och drog till Slottskogen och kollade på tough viking. :D 

Och jäklar säger jag bara! :D jag tror att det blir superkul! Skitjobbigt, men jättekul! :D när jag väl kom hem till Halmstad igen så kollade jag på film och bara myste. :) 

Igår städade jag, tränade och sen kom C förbi. Så vi käkade tillsammans och sen kollade vi på film. :) för er som inte sett filmen "the interview", så kan jag med glädje rekommendera den! :D sjukt rolig film!!! 

Nu har jag tvättat, spelat kort med grannen och hans dotter och ska lägga mig snart. :) 

Hoppas att allt är bra med er godingar. :) 

Tåghumor (undrar vad alla engelsmän tänker när dom ser det här?!) 

Älskade tapas













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0