Skruvhornsgeten


Gårdagen var suverän! Sovmorgon, en snabbtur på stan och sen var det dags att förbereda sig inför kvällen. :) jag och C var bjudna på 30års kalas för Ola och Håkan här i Halmstad. :) alla som var bjudna blev tilldelade ett land så skulle man klä ut sig till något som hade med landet att göra. Riktigt roligt koncept, även om vi fick Pakistan. :P inte världens lättaste land om man säger så. ;D men vem älskar inte en utmaning liksom?! :P Efter en hel del funderande så valde C att gå som Malala yousafzai och jag som en skruvhornsget (Pakistans nationaldjur). ;D innan festen började kom Ida och Jonas hit och pratade lite, så vi åkte tillsammans in till stan. 

Väl där blev vi bjudna på välkomstdrink med tilltugg följt av jättegod mat och bra underhållning. Det var en superrolig fest kort och gott! :D vilket är föga förvånande med tanke på hur otroligt härliga människor det var som var där. Jag skrattade mer eller mindre hela tiden, och det var så roligt att se att alla faktiskt hade ansträngt sig. Jag älskar verklingen människor som kan bjuda på sig själva. :D 

Senare på kvällen skakade alla loss på dansgolvet och hade trevligt, samtidigt som det bjöds på korv med bröd. Problemet var bara att folk åt upp min korv. :/ uppenbarligen visste de inte hur farligt det är att komma mellan en Ljunggren och mat. ;) tack och lov var jag på såpass bra humör, så ingen blev allvarligt skadad i alla fall. ;D 

När klockan började bli mycket så tyckte C att det var dags att bege sig hemöver. Folk hade fullt upp så vi passade på att smita ut utan att störa alla. Vilket kanske var ett misstag, för imorse när vi vaknade till så hade Johan ringt till C. Det visade sig att han ringde för han ville sjunga för mig. :D jag kan inte uttrycka hur ofantligt besviken jag blev när jag insåg att jag misst det!!! Jag har sett fram emot att få höra honom sjunga länge nu, och så missade jag världens chans. :/ inte okej! Men C har försäkrat mig om att det kommer fler tillfällen, så nu håller jag tummarna att jag slipper vänta allt för länge. :) 

Annars så har jag legat som ett kolli hemma idag. :P och mina hjärnceller verkar ha tagit kompledigt. :O men det var det fasen värt! 

Grym kväll omgiven av fantastiska, charmiga och hysteriskt roliga människor. Och vi fick jättegod mat. Kan det blir bättre liksom?! 

Nu ger jag upp för dagen. Hoppas att ni haft en underbar helg. :) 


Sminkningen. Jag satte upp mitt hår så det blev som öron, och satte svart eltejp på ett par djävulshorn som jag hade hemma. :) 







Såhär har jag känt mig idag. :P 

Men istället för att vara piffigt gul så valde jag att köra på fifty shades of grey ;) 

Favvotröjan <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0