Sommartider



Vilken helg! :D 

Fredagen var underbar. :) jag och Emelie inhandlade korv, bröd, tillbehör, jordgubbar, vattenmelon, chips, choklad och en massa vin. Sen cyklade vi på prins Bertils stig där vi hittade en underbar grillplats vid grötvik och där satt vi hela kvällen och bara pratade och myste. Hon är fantastisk min lilla fröken Johansson. :) 

På lördagen insåg jag att jag hade ont överallt, så det blev en väldigt lugn dag. Dock valde jag att gå ut med tjejerna på kvällen. ;) fast det var inget större drag där vi var, så jag valde att hänga med Andreas och Emelie ute istället. ;D tyvärr blåste det ganska så kallt, så jag fick ge upp tillslut och åka hem. :P men jag hann ändå se en väldigt väl förfriskad C, vilket roade mig hysteriskt mycket. :P 

Idag började dagen väldigt slappt, och sen blev det pizza vid verona med C, följt av en 1 mil lång promenad på galgberget. Otroligt mysig dag helt enkelt. ;) 

Men nu ger jag upp för dagen. :) hoppas att ni haft en bra helg godingar. :P









Med ett leende



Det sägs att tiden bara går fortare desto äldre man blir. Med tanke på hur snabbt tiden flyger förbi nu, så hoppas jag innerligt att det inte är sant. :P 

Kvällstappningen gick jättebra, även om jag hade väldigt svårt att somna på kvällen. Dagen efter gick jag till gymmet efter jobbet och körde bröst och triceps. Där märkte jag direkt hur svag jag var i kroppen. Jag orkade bara göra 40 armhävningar första omgången, och därpå blev det fyra set med bara 15 st. :/ så det kändes väldigt surt. Men men. På natten sov jag återigen jättedåligt. Så på onsdagen valde jag att skippa träningen, för att undvika att skada mig. Istället blev det middag med tjejerna på Bulls, följt av lite gottigheter och film hemma hos Sudden. Vi såg på you've got mail, för vi behövde båda se en lätt mysfilm. :D planen var att jag skulle komma hem tidigt, men istället blev det sent som fasen. :P 

Igår tränade jag återigen efter jobbet, så idag kan jag knappt gå, för det blev ett ganska ordentligt benpass. :P men det behövdes nu. ;D efter gymmet fick jag besök av C, så vi kollade på GoT tillsammans. :) så mysigt så! 

Nu sitter jag och har precis smällt i mig en proteinsmoothie. Jag ska hoppa in i duschen vilken sekund som helst, för snart ska jag träffa Emelie så vi ska grilla i solen. Och dricka vin. Såklart. ;D så det kommer att bli en underbar kväll med en fantastisk vän. :D lööööövlyyy!

Hoppas att ni får en underbar kväll godingar. :D 



Jag fick en hemmabryggd öl av Oskar idag också! :D fast den ska Pappsen få såklart. <3 



Sista kvällstappningen


Sisådär en månad senare så har jag tid att skriva nåt dumt här igen! Fantastiskt bra jobbat, ellerhur? ;) 

Maj kom och gick, och det var fullt upp från start till mål. :P ändå vet jag knappt vad jag har haft för mig. :D men det har varit sjukt kul i alla fall!! :D  jag har i alla fall varit på tipspromenad för att samla in pengar som gick till att få fram rent vatten i Afrika, sen hade vi avtackningsmiddag för Ingalill som gick i pension, därefter åkte jag till malmö en helg med Sudden, följt av jobbresa till Stockholm, besök av mamma och pappa och den här helgen var det tjejmys på fredagen, mysdag på lördag och långpromenad följt av grillning igår. 

Både malmö och Stockholm var riktigt roliga, och det var väldigt kul att åka iväg på Huddingedagarna. Jag fick även en chans att umgås med syrran, vilket alltid uppskattas. :) 

Nu är det snart dags för mig att göra mig redo inför sista kvällstappningen inför sommaren. :) helt konstigt att tänka att jag snart har semester. Även om det bara är tre veckor. ;) 

Oh, well. Nåt dumt lär jag kunna hitta på ändå. ;D 

Förbered er på en bildbomb ;D 






















Fixade fransarna hos bästa Miccis också! :D 

C skickade en bild till mig. Jag förstår inte alls vad han vill ha sagt med den. ;D 

Vissa väljer att skaffa vanliga katter. Andra väljer designkatter. 



Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0