Sjusovare

Fasen vad jag är bra! Lyckades försova mig 4 timmar imorse, så jag var inte på jobbet förrän 11 idag. Härligt va?! :/ men dom på jobbet var hur söta och förstående som helst. Och jag är verkligen inte den som brukar försova mig!!!! Men shit happens. Som tur är så var hela dagen väldigt lugn på jobbet, så det var ingen större panik att jag inte dök upp tidigare. Hanna var tom ganska glad att jag inte kom, för då slapp hon vara i Kil idag. ;)

Annars då? Jo, jag är ju vid våxnäs vc de här veckan och dom på labb är skittrevliga! Jag trivs jättebra där! Men dom andra som jobbar där är sjukt bittra... I alla fall vissa. Dom kan inte ens sitta vid samma bord som oss på labb, och första dagen när jag frågade om dom hade en fruklåda som alla andra vårdcentraler har blev dom jättesura. Helkonstiga! Som tur är slipper jag se dom för det mesta så det är bra. :)

Igår körde jag det nya BodyPump passet och det var skitbra! Riktigt jobbig, men skoj ändå och med mycket bra musik. :) och idag körde jag Tabata. Så jäkla roligt!!! Fast min kropp är död nu, för jag har cyklat totalt 3 mil dom här två dagarna också så det blir nog ganska lugnt imorgon.

Vi har förövrigt inga planer som helst på midsommar, men hellre det än umgås med energitjuvar. Jag har beställt jordgubbar i alla fall och förhoppningsvis så kan jag laga iordning nåt grymt gott oavsett.

Nu ska jag se på dokumentären "våra pinsamma kroppar". Trevlig kväll snuttisar! ;)


Karlstad stadslopp

Efter massa mys imorse med lyxfrukost, så gick jag och snutten ut och kollade på stadsloppet. Shit vad duktiga alla var! Jag önskar jag hade nerver och kondition att genomföra ett sånt där lopp, men jag blir alldeles för exalterad. :P fast jag blev ändå inspirerad att springa själv, så jag cyklade 6 km och sprang 5 km i skogen. Härligt som fasen nu när det är klart, men ryggen kändes jättestel när jag sprang, så jag får nog ta och kolla upp den. Min massör sa ju att jag är stenhård i musklerna i ryggslutet så jag får väl antagligen försöka mjuka upp mig lite där. :P

När jag kom hem efter löpturen lagade jag mat. Idag blev det lax, färskpotatis med en kall sås innehållande stenbitsrom och dill och en sallad till det. Supergott! Nej, nu ska jag kasta ner mig i soffan och bara ta det lugnt resten av kvällen. Ha det så mysigt nu snuttisar. :)

Kram på er!


Forshaga VC

Jobbet går bra, alla är snälla, jag är trött och jag saknar min snutt. Jag har fortfarande inget internet, vilket suger, men nu har jag min syster boendes hos mig, vilket är skitkul! Så det jämnar ut sig. ;) Träningen går ganska bra, fast jag håller fortfarande på att vänja mig vid min nya vardag, så jag är oftast så trött så jag tränar bara ca 2-3, max 4 gånger i veckan nu. Men det ska det bli ordning på bara jag hittar rytmen igen. ;) nu känns det som om jag käkat en hink sömnpiller, och jag är fortfarande på bussen, så jag tänker inte skriva mer nu. Återkommer när det finns mer energi! ;)


Ironi

Jag glömde skriva att jag fick blommor av Marcus i fredags!! Ironiskt eftersom jag tidigare skrev att jag önskade att han köpte blommor till oftare. ;) Fina va??! :D


Silverbröllop

Skoj att inte ha internet! Märkte i fredags att det var nåt strul, men har inte fått det fixat än. Så nu är jag ganska handikappad, och har inte kunnat få ordning på vissa saker, så det irriterar mig rejält. Fast förhoppningsvis dröjer det inte förrän min router beter sig som den ska så jag får organisera min tillvaro igen. :) Som om det inte var nog med det, mitt passerkort till jobbet är inte aktiverat, så jag måste till CSK och aktivera det. Skoj!! För det har jag tid och lust med... Inte! Men men. Det måste ju bli gjort så det är ingen idé att klaga. ;) vad har hänt annars då? Mycket jobb (fast det är väldigt kul så det gör inget!), fixat en massa hemma och idag tränade jag Tabata. Så grymt bra träning!!! Där kan man verkligen få upp flåset! :)

Jag bör väl även nämna att idag är också en väldigt speciell dag, inte bara för att det är Sveriges nationaldag, utan mina älskade föräldrar firar 25 år som gifta idag!! Helt galet när man tänker efter, för dom är inte speciellt gamla och ännu sjukare blir det när man tänker på att dom var tillsammans i över 10 år innan dom gifte sig. ;) Det mina vänner är kärlek!! :)

Nej, nu måste jag äta nåt innan jag ska sova. Hopas ni haft en bra dag! :)


4,5 år av kärlek! :)

Idag firar jag och snutten 4,5 år tillsammans! Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som får dela mitt liv med en sån fantastisk person. Marcus är en av dom snällaste människor jag känner, och vi har så otrolig roligt tillsammans. :) han får mig att känna mig trygg och jag vet att han finns där om jag behöver. :) han har en underbar personlighet och har även en grymt snygg kropp. Han är den absolut snyggaste killen jag känner, och han har allt jag vill ha hos en kille (fast det skulle vara skoj om han köpte blommor lite oftare, men det är en liten parants bara) ;). Han är den jag vill spendera resten av mitt liv med, och jag kan inte tänka mig att ha nån annan. Han är min älskling, min bästa vän och min själsfrände.

Tack för allt min älskling, och jag hoppas den här tiden bara är en bråkdel av vad som kommer. ;)


Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0