Torsdag 29/3

Det började så bra! Kom upp i tid och var riktigt utvilad, och pappa hämtade upp mig och vi drog iväg och åt lunch. Skulle egentligen ha ätit mongolisk mat, mend et var stängt så vi gick till Happy Kitchen och åt sushi isället. Vilket var supergott som vanligt. Vi pratade, skrattade och hade det hur mysigt som helst, och sen skrattade vi ännu mer när vi gick till Teliabutiken, men det är en annan historia. ;) Anyhow, kontentan är i alla fall att jag kom hem med ett leende på läpparna och mådde riktigt bra. Sen kollar jag mailen.
'
Då har jag fått ett mail där det står: "Hej Jeanette! Jag måste prata med dig! Kan du komma till mig i början på nästa vecka?"
'
För det känns ju bra!! :( Varför skriver man så? Kan man inte skriva vad det gäller i alla fall? Nu sitter jag här hemma med en klump i magen och vad som känns som början på ett magsår. Huvudet snurrar och jag går igenom alla "worst-case-scenario" som det kan gälla. Visst, det behöver ju inte vara nån katastrof, men med tanke på hur mycket det är som krånglat den senaste tiden så känns det som om det bara är det som fattas. Nu när allt började se ljusare ut, och jag tyckte mig kunna se ljuset i slutet på tunneln. Men nej. Istället kommer det väl komma en rejäl smäll så jag ska få må riktigt dåligt över nåt annat.
'
Jag vet att jag är bitter nu, men det får räcka nu tycker ja.
'

a thousand years

Vill bara rekommendera en låt: Christina Perri - A thousand years.
'
Såååå jäkla fin!

Risotto

Efter att ha suttit med skolarbete en hel dag och kollat med längtansfull blick ut på det fina vädret så belönade jag mig med en riktigt god middag. Testade att för första gången laga i ordning risotto, och det var inte sista gången vill jag lova!! Eftersom jag hade torkade trattkantareller hemma så fick det bli risotto con funghi toppat med riven parmesan, vitlök och tomater. Blev hur bra som helst! Problemet när man ätit nåt så gott och magen är mätt och belåten är dock att försöka hålla sig vaken. :P

Får hoppas att energin kommer tillbaka snart så jag kan fortsätta göra nåt vettigt. ;)

Nån som kan gissa vad Marcus målat åt mig förresten genom att använda dom bokstäver som står nedan och sätta in i dom tomma rutorna? ;)


Dejtlördag

Ligger i soffan och ska försöka få i mig lite mat. Har varit så trött idag så det är ett under att jag inte somnat på nån patient. :P fast med tanke på hur jäkla skoj jag hade det i lördags när jag hälsade på Rosanna, så kan jag ta att jag är trött nu. Helt klart värt det! Jag fick liksom ett infall och drog hem till henne med en flaska rött, för det var ju 100 år sen vi umgicks! Och gullig som hon är bjöd hon på både tacos och sen chokladfondue med en massa underbart goda frukter att doppa, så jag måste nog säga att det var den bästa dejten jag haft på länge! :) vi pratade massor och jag skrattade så jag såg ut som en tvättbjörn runt ögonen tillslut! :P fast med en flaska vin i kroppen så var inte det så noga, utan vi drog till guldapan och tog ett par drinkar. :) ni hör ju hur mysigt det var!! Sen passade jag på att köpa lite mat på vägen hem, och kom inte i säng förrän klockan var typ fem på morgonen (fast det berodde ju även på att vi bytte till sommartid). Dagen efter var jag sliten, men jag och Marcus lyckades ändå handla mat, köpa ett våffeljärn ha grillpremiär och äta våfflor på kvällen. Så den dagen var inte fy skam den heller. ;)

Nu ska jag som sagt äta nåt innan jag dör. Vill bara avsluta med att säga:

Tack supersöta Rosanna för en suveränt rolig kväll! Måste vi verkligen göra om riktigt snart. <3

Bjuder för övrigt på en bild från förra veckans feberhärva. Bör påpeka att om jag ser sliten ut så beror det på att jag var både sjuk och osminkad, så ha överseende. ;)


"Fixa-allt"-söndag

Helgerna går så fort! :P redan söndag, och det är en typisk "hinna-med-allt-jag-inte-hinner-annars"-dag. Fredag och lördag var mest fyllda med riktigt hård träning och mys, så nu är det full rulle! Ska tvätta tonvis med kläder, städa, skriva på rapporten (hade hoppats på att bli färdig med den idag), laga mat mm. Jag har redan tagit ut soporna och plockat ihop här hemma och skulle det finnas lite tid över så tänkte jag försöka hinna med att träna också. Fast det verkar lite smått omöjligt. :P

Nu ska jag sortera tvätten! Ha en bra söndag och mys ordentligt nu! ;)


Omotiverad

Det känns på något vis inte okej när jag står ute i kylan och väntar på en gammal buss och fryser så tänderna skakar, när jag vet att 50m bort ligger världens snyggaste och mysigaste kille under ett varmt, fluffigt täcke i en underbar säng och bara väntar på att jag ska snosa in mig i hans armar. Skulle kunna göra nästan vad som helst för att bara springa upp dit och kasta mig i sängen, men jag måste iväg till jobbet. Känns skitkul att åka och jobba nu. Är otroligt motiverad. Verkligen. INTE!! :P

Men men! Nu ska vi inte gnälla för mycket, för det är ju trots allt fredag. ;)


Polisbesök

Sitter i soffan som en gammal säck potatis och försöker hålla mig vaken en liiiiten stund till. :P bloggandet har som ni kanske märkt legat på is, men det har inte funnits tid. Förra veckan kom min goa syster på besök för hon skulle göra sin "praktik" på polisen här i stan. Så jag hade finsällskap hela veckan. Tyvärr blev hon sjuk på fredagen och åkte hem till mamma och pappa för att kurera sig, men jag måste ändå säga att det var en fröjd att ha hemma här! :) måndag och tisdag förra veckan jobbade jag, och det var galet många patienter! Trodde jag skulle få slaganfall där ett tag, speciellt när en man tog ut alla sina frustrationer på mig när jag tog in ett litet barn innan honom. Saker var bara den att hon var en akutpatient och var riktigt sjuk, men han ville inte förstå det utan skrek mig rakt upp i ansiktet. Men så är det ibland. Just då blev jag lite ledsen/lett, men alla andra patienter var så söta och uppmuntrande så jag fick tillbaka mitt goda humör ganska snabbt ändå. :) jag skulle ha jobbat alla dagar utom fredag, men jag vaknade på onsdagen och mådde inte alls bra. Fick inte behålla nån mat, så jag fick stanna hemma resten av veckan. Men jag lyckades dra iväg mig till tentan på fredag, och håller nu tummarna för att det fick vägen. ;)

Lördagen fick jag och Marcus besök av en kompis, så vi fixade mat och kollade på film. Fast vi hade tränat tidigare på dagen så både jag och Marcus var helt döda på kvällen. :) och det där träningspasset (styrka: rygg och biceps, mage och sen 30min intervallöpning med lutning) gav en hejdundrande träningsvärk vill jag lova! ;)

Dagen efter tog jag och Marcus en långpromenad i solen, vilket var underbart som vanligt. :) vädret har varit fantastiskt här nu, så idag och igår satt jag ute i solen på lunchen och när jag kom hem igår tog jag återigen en långpromenad. Jag kände att energinivån inte var tillräckligt hög för ett ordentligt träningspass så en ordentlig powerwalk fick göra susen. :) idag satsade jag dock lite mer och drog iväg mig själv till gymmet där jag körde styrka (bröst och triceps) och sen 30 min intervaller på crosstrainern.Hur härligt och svettigt som helst! :D och som om det inte var nog så har jag varit världens snällaste person idag också, för jag offrade tid från min lunch för att hjälpa en gammal tant trots att alla sa åt mig att lämna henne så hon fick vänta typ en timme till på att vi skulle öppna. Så snäll är jag! ;) nu ska jag bara borsta tänderna och lägga mig så jag är laddad för en ny arbetsdag imorgon. :) hoppas allt är bra med er snuttisar!

Gårdagens "middag"


Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0