En överraskning!

Igår fastnade jag framför datorn och kollade på serien Awkward som går på MTV. Så himla rolig och mysig serie! Kanske inte världens bästa, men den passade mig och mitt humör perfekt igår kväll. :) så imorse när jag vaknade (eller strax innan lunch borde jag kanske säga), så var jag väldigt trött. :P det straffar sig om man sitter uppe och fnittrar halva natten istället för att sova. ;) Så dagen började väldigt segt för mig, men blev betydligt bättre sen. Marcus ringde nämligen på eftermiddagen och berättade att hans chef ringt och berättade att han fick komma hem över helgen, så jag blev helt överlycklig! Egentligen skulle han vara borta tills den 5/9, så jag var helt inställd på att vara själv ett par veckor till. Och eftersom jag alltid vill att det ska vara fint här när min älskling kommer hem, så har jag plockat ihop här hemma och diskat idag. :)

Bortsett från att städa (och plugga) så har jag även pratat med min kära "svärmor" i 1,5 timme idag (jag och Marcus är ju inte gifta än, så jag får väl inte kalla henne för svärmor egentligen, men jag gör det ändå). ;P hon mådde inte så bra, för hon hade ont i kroppen. Men efter vi pratat så kände hon sig lite piggare. Vilket såklart gjorde mig glad! :) Ibland kan såna små saker som att ha nån att prata med en stund göra så mycket för kropp och själ. :) och vi brukar alltid ha massor att prata om, så det är roligt. :) och jag blev så glad när hon sa att hon tycker att jag och Marcus är ett bra par. :) Jag och Marcus vet ju att vi passar superbra tillsammans, men det är ju roligt när andra som står oss nära ser hur lyckliga vi är tillsammans. <3

På tal om kroppen förresten, så ska jag hoppa in i duschen och spola av min. ;) måste ju vara ren och fin när jag snosar med min älskling ikväll! ;)

Så han en underbar kväll nu snuttisar för det kommer jag onekligen att ha! :D


Berglund

När jag vaknade imorse var jag så glad, för jag hade fått ett sms att min nya skinnjackan från only hade kommit. Så jag åt frukost och skuttade glatt iväg till Ica för att hämta ut den. Problemet var bara att jag hade beställt den i Marcus namn, så jag visste inte om jag fick hämta ut den. Men kassörskan var lika snäll som vanligt, så hon hjälpte mig. Med påsarna i handen halvsprang jag hem, med ett stort leende på läpparna, och slängde upp påsen innehållandes min nya snygga jacka, och drog på mig den. Som visade sig vara för liten...

Skit också!! :(

Så den får jag skicka tillbaka. :( så jäkla typiskt!! Ska jackan passa i midjan så är den för liten över ryggen och armarna, och ska den sitta över armar och rygg så är den alldeles för stor i midjan. Så mitt letande efter en snygg jacka fortsätter. :/

Annars så var jag och fick massage idag. Bokade in mig vid SATS, och jag måste säga att det var skitbra! :) hon som masserade mig var fortfarande elev, men hon var grymt duktig! Hon höll på med vanlig klassisk massage, men hon masserade ändå djupare än vad man brukar. Så 60 min senare så var mot rygg mörbultad och och jag var supernöjd! :) fast som vanligt önskar jag alltid att jag skulle ha minst en timme till. ;) men henne vill jag verkligen tillbaka till! Hon var hur trevlig som helst och det roliga var att det visade sig att hon är gift med FBK-spelaren Christian Berglund. :P så om jag är snäll kanske hon kan fixa ihop mig med en het (och duktig) hockeykille om det skulle skita sig med Marcus. ;) då kanske jag blir en rik hemmafru som kan gå på massage flera gånger om dagen! ;) fast det gäller som sagt bara OM det skulle skita sig med Marcus. Och honom vill jag inte släppa i första taget, så då måste han göra nåt väldigt dumt först. ;)

Hoppas han kommer hem snart så jag får snosa på honom. :( tur att det finns choklad vid Ica. ;)


Mexico!

Idag stod plugg på schemat. :) mer specifikt så har jag pluggat histologi, eller vävnadslära, som det heter "på svenska". ;) jag har även plockat här hemma och sorterat lite så det skulle bli lite ordning. Jag gillar verkligen inte när det är stökigt och oorganiserat här hemma, så då är det bra att ta en halvtimme då och då och städa lite. :) jag åt även av min nyupptäckta pumpasoppa som jag gjorde igår. Den bestod av lök, purjolök, selleri, morötter, sötpotatis, pumpa, hönsbuljong och sedan smaksatt med citron och riven ingefära. Som vanligt när jag soppa så gjorde jag en puré av allt och åt den tillsammans med lite lätt crème fraîche. Och det blev riktigt gott! En väldigt trevlig soppa i höst om jag får säga det själv. :) jag testade även att göra friterade lökringar av den löken som blev kvar, och även om dom inte såg helt perfekta ut då var som skitgoda! :) kul när man hittar nåt nytt att laga iordning. :)

Sen har jag kört BodyPump idag, vilket var lika roligt som vanligt, men jag blev svettigare än vad jag brukar bli idag! Missförstå mig rätt, jag brukar svettas ordentligt, men idag var något extra! :P fast det tar jag bara som ett bra tecken, för då har man jobbat extra bra. ;) så nu sitter jag nyduschad och nöjd i soffan och bara längtar tills morgondagen då jag ska iväg på massage. Ska bli helt fantastiskt skönt nu det! :P och välbehövligt! Min rygg skriker efter uppmärksamhet nu, och imorgon ska den få sig en omgång. ;)

Nu orkar jag inte babbla på nåt mer. |
:P ha en bra kväll snuttisar och sov gott! ;)

Btw så har jag och Marcus börjat kolla på resor till Mexico i december! :P hittade en skitmysig resa dit, men vi ska ändå fortsätta kika lite innan vi bokar nåt. Men fatta vad roligt ändå!! :D viva la tacos!! ;)


You raise me up

Nu är sommaren i stort sett över och hösten nalkas. Jag tycker att alla årstider är vackra på sina egna sätt, men jag måste ändå säga att jag har varit besviken på sommaren som varit och jag hoppas verkligen att hösten kan bjuda på bättre väder och bättre tider. ;) Det är även slutspurt på skolan, även fast jag ha några tentor kvar att göra och ett litet examensarbete. Men det ska bli så skönt när allt är över och jag får ge mig ut i den "riktiga" världen och börja jobba. :) och förhoppningsvis kan jag hitta ett roligt och utmanande jobb som jag trivs med också, annars är det ju inte så bra. ;P
 
Men nog om var som komma skall. ;) det är ingen idé att planera för mycket oavsett, för som man säger: "if you want to amuse God, make plans". ;) 
 
I fredags höll jag ganska låg profil, för jag kände mig inte på humör. Men efter ett grymt roligt (och sjukt jobbigt) BodyPump-pass så blev jag gladare. :) träffade en supertrevlig instruktör och sen på kvällen kollade jag på filmen "The Hunger games". Den filmen är så otroligt bra! Jag älskar den verkligen! Jag är inte direkt en blödig människa (även om jag blivit mycket blödigare dom senaste åren) men filmen hann knappt börja innan jag satt och grät som ett litet barn!! :P så har ni inte sett den, SÅ SE DEN!!! :D 
 
Lördagen var också ganska lugn. Läste lite och plockade här hemma. Igår träffade jag min sötnos Emelie och vi drog till bergvik och handlade lite. Jag köpte bara ett halsband som jag suktat efter i några veckor nu, för jag vill spara så mycket som möjligt inför hösten. För skulle det vara så att jag och Marcus åker på semester så vill jag passa på att unna mig nåt då, istället för att köpa kläder som jag inte behöver. :P men det är alltid kul att umgås med Emelie, och vi passade båda på att handla lite mat när vi ändå var där. :) jag har ju bara min cykel annars så det är inte så skoj att köpa en massa stora saker för då får jag knappt hem dom. Men nu kunde jag köpa massor! :)
 
För övrigt så saknar jag Marcus alldeles för mycket nu, så om nån känner för att åka till ringhals och kidnappa honom så jag får hem honom idag så skulle jag vara evigt tacksam! ;) 
 
Tips på en riktigt god maträtt förresten:
 
Pasta med lax i citronsås
 
Koka fullkornspasta. Blanda lätt crème fraîche med matlagningsgrädde, koka upp, ha i en halv tärning grönsaksbuljong. Tillsätt salt, vitpeppar och färskpressad citron. Smaka av. Häll i broccoli. Skär upp laxen i bitar och tillsätt till såsen. Koka i ett par minuter tills allt är färdigt. Ät och NJUT! :) 
 
Nu ska jag fortsätta plugga! :D ha en bra dag snuttisar! ;) 
 

Marcus <3

Jag skulle ge vad som helst för att få ha dig här hos mig nu. Du gör mig lyckligare än jag någonsin varit. Älskar dig min underbara snygging!!!



Sorgsen

Jag har haft fullt upp. Marcus kom hem på onsdag. Jag shoppade med snutten och träffade sötaste Emelie på torsdagen, så vi två åt tacos och myste. På fredagen så satt jag ensam hemma och pluggade, så för att ge mig lite lugn och ro drog Marcus upp till Hagfors och umgicks med Robert och några till. Söndagen så åkte jag och Marcus förbi Sandra och Peter för att kolla på nytillskottet Nellie. Hon var supergullig! Och det är ju inte varje dag man får chansen att hålla en så nykläckt bebis, så det var roligt. :) söndag var ganska så lugn och sen på måndag passade vi på att mysa så gott det gick, för sen på natten åkte Marcus iväg på 3 veckors jobb. Så jag är inte alls glad nu! :( saknar honom redan hur mycket som helst, och jag får inte snosa på honom på 3 veckor. :( asdumt!

Sen har jag pluggat en massa inför tentan som var idag. Satt uppe hela natten för att ladda maximalt, men det kändes bra ändå! Fast jag hade väldigt mycket jag ville visa att jag kunde, fast dom frågorna kom inte på tentan. :P så direkt jag kom hem så la jag mig och sov. Tack gode Gud för ögonmasker säger jag bara! ;) men sömnbristen har satt sina spår. Känner mig helt tom just nu. Men förhoppningsvis blir det bättre snart. :)

Nu ska jag försöka hjälpa mig granne med sina TV-kanaler. Hoppas ni har det bättre än mig godingar! ;)


Mo Chuisle Mo Chro

 
 
Min underbara älskling skickade den här till mig. Så jäkla fin låt! <3<3<3
'
We're gonna be the last one standing. 

Veckan som varit

Okej nu har jag inte bloggar på ett tag. :P så detta har hänt: middag vid vedugnen, åkte och kikade vid kolsnäs och fryksdalsdansen, middag vid o'learys, the dark knight (asbra!!), kattvakt i Munkfors, åkte kl 03.00 på natten till varberg med Marcus, Ullared med mamma och pappa, hem, trött, jobba, semester, utekväll, soooooova, shopping och nu sitter jag i soffan. :) så det var den snabba uppdateringen om var som hänt i mitt liv den senaste veckan. ;) jag har säkert glömt en massa, men så är det ibland. :P Hoppas ni har det bra! :)


Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0