Shanghai

Jag lever bra så ni vet! :)

Vi har det skitbra här, fast det är väldigt många nya intryck och mycket att tänka på. Maten är superbillig, vilket jag kommer skriva mer om, och det är varmt hea dagarna. Inte helt oväntat så är det folk ÖVERALLT OAVSETT VART MAN ÄN GÅR eller hur mycket klockan är för den delen. :P

Människorna är jättetrevliga men dom har väldigt svårt för engelska ibland. Men dom gör så gott dom kan. :D Sjukhuset är skitstort, och labbet är bra, fast vi får inte göra så mycket än. Jag saknar min underbara kille Marcus otroligt mycket, och även min familj och mina söta vänner. :(
Grattis får jag väl säga till världens goaste Emelie som fyllde år igår och till världens bästa farmor som fyller idag! Ni ska veta att jag tänker på er. :)

Jag har så mycket som jag vill berätta, men jag tror att jag gör det imorgon istället, för vi har inte fått internet på vårt rum än, så vi sitter i en annan tjejs rum just nu och lånar hennes internet, plus att jag är väldigt trött efter mitt gympass. :P

Skriv gärna kommentarer om det är nåt ni vill att jag ska skriva om eller nåt ni undrar över,så ska jag försöka bli bättre på att blogga och lägga ut en massa bilder nu när jag äntligen har tillgång till internet. ;)

Ta hand om er, och tack till alla som skrivit till mig på Facebook! <3

Arlanda

Nu sitter vi på arlanda och om en timme går flyget. :) än så länge så har allt gått bra, och det ska bli skönt bara vi sitter på flyget så man kan slappna av! :-P Generellt sett är jag inte direkt den som gråter i första taget, men igår kväll och imorse har jag grinat mer än jag gjort på flera år. Jag vet att det är lite fjantigt, men det kändes otroligt jobbigt att lämna Marcus! :-( det hade gått så mycket lättare om han inte vore så underbar och fin. Han är för go min snutt. <3 Mamma och passa skjutsade oss hit, och det är jag jätteglad för! Så tack till er, ni tänkt är underbara! :-* jag kommer sakna sverige sjukt mycket känner jag, men samtidigt är jag spänd inför det stora äventyret som väntar. :) Nu är det dags att försöka vara lite social igen. ;-) Kram på er!

Sista dagen

Imorgon är det dags. :P kl 08.00 kommer mamma och pappa och hämtar mig och Rosanna. Det innebär att den här dagen har varit fullproppad för min del. Jag har tvättat, plocka ihop, packat lite, klippt mig, handlat dom sista sakerna för resan, träffat Rosanna och Camilla, men framför allt: Träffat Marcus! :D Han kom hem idag så vi kan ha en sista mysdag innan jag åker. :D Så ikväll ska vi ut och äta middag tillsammans. <3

För övrigt så har jag släppt av min söta syster vid bussen idag. :( Känns så overkligt att jag inte får se henne på 6 veckor och när vi väl träffas så är det i Shanghai!!!! :/ Men det har varit superskoj att ha henne här, och det är nog tack vare henne som jag sov så gott inatt. :) Så tack systeryster för en jättebra kväll, och förlåt för att jag var så trött. :P

Jag pratade med Anna igår också! Var alldeles för länge sen vi hördes av. :/ Men nu är det bara en vecka kvar till bebisen ska komma och jag håller alla tummar jag kan för henne att allt flyter på bra. :)

Som dom flesta kanske vet är jag ganska så nervös inför flygresan, så igår när farmor släppte av Marielle kändes det verkligen bra när hon sa: "Klart jag ville komma! Det är ju kanske sista gången jag får se dig." :S

Får man verkligen säga så till nån som redan är nervös?! :P Oh, well. Marcus mamma ringde också igår en snabb sväng för att önska mig en bra resa. :) Hon förstod hur fullt upp det skulle vara idag för mig, så hon passade på igår. Hon är snäll hon! :)

Nej, nu måste jag fortsätta dola.

Ha det bra folket!! :)

Finbesök

Godkväll! :D

Idag har varit en lugn dag, vilket var tur, för jag har varit så trött! :P Har mest glidit runt på labbet och kikat så gott det går och kört några analyser. Chefen kom på besök idag också, för dom funderar på att ta in ny personal i Hagfors. Kan dom inte bara vänta ett år och ge mig ett jobb istället för att ta in outbildad personal? :D Fast jag tror inte jag pallar att pendla nån längre tidsperiod dock. :/ Varför vill ingen betala mig för att ligga hemma och mysa? :S :P

Anyways. :) Idag när jag gick hem hade jag lite tråkigt när jag gick där själv. Och vad gör man när man har mycket tid över och känner sig lite halvbitter? Who you gonna call? Ghostbuster? Hell NO!..... Marielle såklart!!! :D Marielle har en talang att alltid få mig att skratta och det älskar jag henne för. Så jag pratade med henne en bra stund, och sen när jag var hemma så fick jag finbesök först av mormor och sen av min söta vän Emelie. :) Blev jätteglad när Emelie ville komma hit, för jag har sett henne på tok för lite den senaste tiden. :( Men nu fick jag se henne och det var skönt att höra att hon mådde bra och att allt flöt på bra. :)

En annan sak som satte guldkant på min bisarra tillvaro var att mamma hade gjort pannkakor åt mig när jag kom hem! <3 Jag ÄLSKAR mammas pannkakor! Så jag åt 2 st och tog med ett par så jag har till matlådan på jobbet imorgon.

På tal om korv, så har Marcus och jag har ju bestämt oss för att köpa en ny säng. Min är ju bara 120 cm bred så det blir lite för trångt när Marcus bestämmer sig för att ligga på rygg, så nu ska vi ha en större. :) Fast när vi pratade med Robert (Marcus bror) så berättade han att vi inte skulle hinna få nån innan jag åker. :( Så för att göra det rättvist så ska vi vänta och köpa en när jag kommer hem istället så vi kan premiärsova i den tillsammans. :P

Nej nu ska jag hoppa in i duschen! Jag längtar verkligen tills imorgon, för då är det sista dagen på VFUn plus att Marielle kommer hem från Sthlm så vi ska ha myskväll med sushi och så ska hon sova över hos mig. :D Det kommer bli så sjukt skoj!

Sov sött alla och dröm massa konstiga drömmar! (Det blir roligast så!) ;)


Världens bästa föräldrar

Hittade denna bilden i datorn, och kunde inte låta bli. :P



Om ni mot förmodan inte listat ut det än, så är det här mina föräldrar, och jag älskar dom båda så otroligt mycket. :) I mina ögon kunde dom inte vara bättre (om dom inte vann typ 1 miljard då, för det skulle inte vara fy skam direkt!....) :D

Tack för att ni alltid ställer upp! <3

Trött som få

Japp, då har jag gjort en till dag på praktiken och det är faktiskt riktigt skoj när man får göra saker själv. :) Sen är det ju alltid roligt att få en inblick i vad det är man utbildar sig till egentligen! :D På ett sätt tycker jag att man borde få gå ut på praktik tidigare, just för att se om det här yrket verkligen passar en som person. Men då är det ju det faktum att det krävs enormt mycket grundkunskap för att få ut nåt från praktiken, och den grunden har man inte fått innan man läst dom kurser vi har gjort i det här skedet. :/ Jaja, så är det iaf.

Inatt hade jag lite svårt att sova, något jag brukar ha på söndag kväll eftersom Marcus inte ligger och snosar mig i nacken. :P Det är sjukt, men jag saknar honom så otroligt mycket när han är borta! :( Direkt han kliver ut genom dörren och åker så blir det så tomt. Måste vara för att han pratar så mycket, så jag är inte van att det blir tyst. ;) Hahaha!

I alla fall så såg jag på valvakan igår, och även om jag håller med om att det råder demokrati i Sverige och att alla får rösta som dom vill, känns det som om folk inte riktigt vet vad det är dom röstar på när dom röstar på Sverigedemokraterna. :S Jag tycker absolut att Sverige ska hjälpa folk i nöd, i den mån det går, oavsett om det är svenskar eller invandrare. Förutsatt att dom är här för att skaffa sig ett bättre liv och inte leva på socialbidrag eller utnyttja det svenska skyddsnätet. Eller för den delen begå brott. Så tycker jag.

Nu tänker jag göra lite kvällsmat, sätta mig i soffan och bara vänta tills jag får gå och lägga mig. Som tur är kan jag se på Biggest loser undertiden jag väntar. ;)

Hoppas alla haft en bra dag!

Gårdagen och dagens bravader :)

Hej alla glada! :D
Nu sitter jag ensam här i soffan igen. :/ Marcus åkte iväg vid 19 till Oskarshamn på jobb, och sen dess har jag testat skypen med mamma och pappa för att se att allt var rätt installerat (vilket det var som tur är!). Sen ringde Sandra, så vi har pratat en stund. :)
Vad gjorde vi igår då? Jo, igår var det en riktig mysdag! :) Både jag och Marcus sov riktigt länge och när vi vaknade valde vi som vanligt att ligga kvar och kramas en stund och bara gosa och skratta, sen gick vi upp. Jag hade gjort upp med min farmor att hon skulle komma ner och hälsa på, så skulle vi gå ut och äta lite. Så jag skyndade mig att skutta i några kläder och fixa i ordning mig och sen mötte vi upp henne och Marcus skjutsade oss in till stan. Väl där gick vi till Freden och åt mat. Jag tog lövbiff med pommes och bearnaisesås och farmor tog lax, potatis och dillsås. Mums säger jag bara! :P Vi pratade en bra stund och hade det jättemysigt. När vi var mätta och belåtna gick vi runt lite på Mitticity och köpte shampoo+balsam och lite bra-att-ha-saker inför resan på apoteket. :)
Sen kände farmor för lite kaffe, så vi drog till Waynes coffehouse på torget och satte oss där ett tag innan Marcus hämtade upp oss igen.
Tack för en jättemysig dag farmor! :)
Sen på kvällen hade jag och Marcus gjort upp att vi skulle gå på bio och äta mat innan. Fast som vanligt drog vi ut på tiden lite för länge, så för att spara tid tänkte vi köpa mat på onlinepizza och hämta och äta hemma istället just för att det skulle gå snabbare. Så jag beställde sushi och Marcus kyckling från Happy Kitchen. klockan var då 19.15 och bion (Trollkarlens lärling) började 21. Men när jag slutfört köpet och fick upp tiden trodde jag att jag skulle smälla av! 90 min skulle det ta!!! :O Vilket i stort sett innebar att vi inte skulle hinna äta innan.
Men vi tänkte vara coola och åka dit vid 20 istället och se om det var klart. Icke då! :/  Det var ju inte mycket vi kunde göra åt, men för att undvika svimmningsanfall orsakat av hunger så drog vi till Subway och köpte varsin smörgås istället och hämtade samtidigt ut biljetterna. ;) Sushin var dock redan betalad, så vi fick slänga oss i bilen igen, hämta sushin, äta smörgåsen på parkeringen, köpa godis och sedan springa in på bion! Men vi hann, och vi hade en underbar kväll trots att det blev lite stressigt. :P Den andra maten åt vi när vi kom hem istället. ;)
Filmen var skitbra i alla fall så den rekommenderar jag varmt! :D
Idag har vi var duktiga och röstat, handlat, lagat mat, pantat flaskor och TRÄNAT!!! :D
ÄNTLIGEN är jag frisk nog att träna! Fast det kändes att det var länge sen sist. :P
Nu är det dags att sova i alla fall. Dröm sött alla glada där ute, och jag tänker drömma om min underbara prins som vanligt. ;)
Nattinatt!

Trollkarlens lärling

Ikväll blir det bio med världens bästa Marcus! <3

Praktik




Idag har jag varit på blodtappningen och kollat på när dom tappat plasma. :) Det var riktigt kul, och jag fick hjälpa till lite, fast jag hade gärna gjort mer! :P Fick även testa att sticka med blodgivarnålen, eftersom den skilljer sig lite från dom vanliga nålarna (Den är tjock som ett sugrör typ och då blir det mer motstånd när man sticker) :P. Så idag blev det en låååång dag. Önskar jag orkade skriva mer, men så blir det inte idag. ;)

En bra start

Jag tänkte börja min bloggkarriär med ett låååångt inlägg för att på något sätt komma igång, samt uppdatera alla som kanske inte hängt med i svängarna om vad som händer i det närmaste i mitt liv. Dock har min dator bestämt sig för att vi är ovänner, så när jag försökte publicera inlägget så hängde den sig! :/ Suck...
Men men! Det är ingen idé att gråta över spilld mjölk. Det enda man kan göra är att bryta ihop och komma igen, så det är det jag gör nu. :D
Hoppas ni andra haft en bra kväll, för själv har jag fullt upp med allt känns det som. ;) Och som grädde på moset så saknar jag redan Marcus så jag håller på att bli stollig!
Nu ska jag sova för imorgon är det dags för praktik i Hagfors. :)
Nattinatt på er! :*

Välkommen till min nya blogg!


Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0