Bakis

Ojojoj... Idag har jag inte varit kaxig! Hård kväll igår och det fick jag lida för idag. :P Egentligen hade jag tänkt göra massor av bra saker idag, men det har varit soffläge för mig heeeeela dagen. :/ Gårdagen var som sagt kul, fast Emma lämnade oss direkt vi kom in till stan, vilket var lite trist. :/ Men men. Känslor rår man inte för. ;) Och jag och Line klarade oss bra ändå! ;)
'
Såhär såg jag iaf ut igår:
'
'
'
Imorgon blir det jobb igen så det är bäst att jag hoppar i säng nu. BTW så har Marcus köpt en ny bil idag. En midnattsblå Audi A8, som enligt pappa ska vara "en riktig lyxlimousin". Längtar verkligen tills jag får se den! Men det får vänta för min goding kommer inte hem förrän på fredag. :/ oh, well... ;)
Ha det bra gullesnuttar!

Beställning

Ge mig mer tid! :P Jag vaknade runt 7.30 och var rätt pigg men bestämde att snooza minst en timme till av ren principsak. ;) Men nu känner jag att jag kanske borde ha tagit mig i kragen lite tidigare ändå. :P
'
Igår blev det förövrigt bestämt att jag, Line och Emma ska ut och skaka lite på rumpan ikväll. ;) Och som vanligt ska vi vara här innan, så jag vill städa iordning lite här hemma innan. Sen bör jag nog diska och plocka undan lite tvätt, fixa nåt att dricka mm. Helst hade jag velat skutta iväg till gymmet en sväng också, men jag vet inte hur jag ska hinna de. :/
'
Dessutom är det superfint väder ute så jag skulle mer än gärna sitta i solen! Jag vill mycket nu! :) Men något viktigt jag ändå hunnit med idag så är det min enorma beställning till E.l.f cosmetics! :D SPÄNNANDE! :P
'
'
Får bara hoppas att dom är så bra som alla säger. :) Men med tanke på vad jag fick betala (mindre än 300:- inkl frakt och då tog jag ändå det "dyrare" sminket då det enligt alla var mycket bättre) och alla saker som jag får så kommer det nog garanterat vara prisvärt i alla fall!
'
Nej det får nog bli gymmet nu ändå! :D

Cougar town

Såg Cougar town förut och ett citat från Laurie fastnade liksom och fick mig att tänka på min underbara och roliga syster: ;)
'
“It’s like when you hook up with a dude and you wake up the next morning and he’s gone and there’s just a note on you pillow that says, ‘Last night was fun. Call me next time you’re in Tampa.’ And you’re like what? I’m in Tampa?!” –Laurie
'



E.l.f?

För er som inte vet det är E.l.f ett relativt nytt sminkmärke på den svenska marknaden. Såhär beskriver företaget sig själva:
'
Eyes Lips Face Cosmetics (mer känt som E.L.F. Cosmetics) är ett nytt revolutionerande skönhetskoncept som lanserades 2004 i USA. En serie av kosmetika som återfuktar och livar upp ditt ansikte utan att du ska behöva handla upp alla dina pengar.

'

E.L.F. Cosmetics säljer bassmink, borstar, tillbehör, nagellack etc. för endast 15 kr per produkt! Dessutom hittar du mineralsmink och andra produkter under 100 kr.

'

Vi får ofta frågan hur vi kan klara av att erbjuda våra kunder så fantastiska produkter, till ett pris som 15 kr, eller endast 1 dollar i USA. Vi använder oss av försäljning på internet och marknadsföring istället för att använda oss av annonser i de dyrare skönhetsmagasinen och tidningar. Vi köper in de bästa ingredienserna till konkurrenskraftiga priser samt fokuserar på produkterna och inte förpackningarna. Du kan vara säker på att e.l.f Cosmetics alltid erbjuder toppkvalitet!

'

E.L.F. Cosmetics har med vårt unika koncept lyckats få bort kundernas fokus från de dyra märkena. Det här är inget vanligt billigsmink utan vi erbjuder kunderna produkter med samma innehåll och förpackning som de mycket dyrare märkena.

'

Amerikanska, australiensiska och engelska kvinnor har redan tagit produkterna till sig och man kan läsa om e.l.f i Glamour, Allure, Cosmopolitan och andra kända mode och skönhetsmagasiner. E.L.F. har nu äntligen kommit till den skandinaviska marknaden!

'

Vi har valt att samla all handel i Europa på samma internetbutik och har ett gemensamt centrallager i England för att kunna hålla våra priser låga. Hemsidan är därför på engelska men du får prisuppgifter i den valuta du har valt - men ditt kreditkort blir belastat med motsvarande belopp i engelska pund.

'

Välkommen till en värld av kvalitetsprodukter inom skönhet och hälsa - till priser du inte trodde var möjliga!

'
'
Jag upptäckte detta märke på en väldigt populär hemsida som handlar om skönhet och smink (Linda Hallberg, nyheter24/modette, suverän blogg BTW!) och har varit nyfiken på att testa sen hon skrev om det.
Nu senast berättade hon att E.l.f har en kampanj nu där man får 50% rabatt på ditt köp om du handlar för över 323 kr! :) Och eftersom dom har så sjukt bra priser så får man riktigt mycket för pengarna! Och enligt många (även då Linda Hallberg som är utbildad MUA) så håller produkterna även mycket hög standard! :) Så nu är jag onödigt exalterad och letar febrilt efter saker som fått extra bra betyg och som jag vill ha. ;) Det är nu det känns skönt att jag häromdagen upptäckte att jag fick ut ganska så mycket mer än vad jag räknat med för det jag jobbat i juni! :D
'
Så nu säger min shoppingtarm bara en sak:
'
Woooop wooop!
'


Hybris

Jag liter av hybris. Inte alltid. Men ibland. :)
'
För er som inte vet vad hybris betyder (mamma t.ex...) ;) så betyder det storhetsvansinne. :P En överdriven självkänsla. Något som drabbar mig emellanåt. :P
Och det skäms jag inte för. In fact, så tycker jag att fler borde ha sina "hybris-tillfällen". :) Man behöver ju inte tycka mindre om andra, eller anse att dom är sämre, bara för att man vågar låta sig själv uppskatta sina egna förmågor. Alla har ju något som man är bra på och det är inget fel att erkänna det för sig själv. :) Man behöver inte trycka upp det i någons ansikte direkt heller, för det tycker jag är liiite odrägligt.
'
Summa summarum i alla fall så tycker jag fler borde se sig i spegeln och lära sig uppskatta vad dom ser. Kanske har du en fin näsa, gulliga näsborrar glada ögon eller nåt och var inte rädd för att erkänna de! :)
'
'
"What matters the most, is how you see yourself"

Harry Potter 3D

Vilken helg det varit! :D På jobbet i fredags gick det bra. Mycket bra!... :D Min kollega och jag gjorde upp att hon skulle sitta i provtagningen på förmiddagen så skulle jag köra prover/kontroller mm så skulle vi byta sen. Maud som normalt sitter i provtagningen var ledig, så därför fick det bli så. :) Men när min kollega fick in en patient visade det sig vara lite för svårt för henne. Hon stack säkert 5 gånger på diverse ställen och fick inget. Och hon verkade inte tycka att det var nån idé att be mig om hjälp. :P Normalt sticker man bara 2-3 gånger sen byter man, för ibland går det bara inte och då är det bättre för patienten att byta och låta nån annan förska. Men den här gången ville inte min kollega göra så av någon anledning.
'
Tillslut tyckte jag att det blev lite löjligt och framförallt tyckte jag synd om patienten, så jag pekade på underarmen och undrade varför hon inte stack där. Då sa hon bara: "Ja, du kan ju testa om du vill... Eller kika i alla fall...." Så jag satte mig ner. Strök lite på armen. Stasade. Släppte stasen. Spritade. Förberedde nålen och rör. Stasade återigen. Stack. Och fyllde rören.
'
Gissa om jag var nöjd! :D Ännu roligare var det när patienten såg med imponerad blick på mig och sa: BRA! :) Och min kollega blev lite bitter. ;) Sen kom bortförklaringarna. Det var ju inte tack vare mig det gick bra. Hon hade faktiskt också kollat på den venen. Så nästa gång kunde ju patienten säga till att det gick bra att sticka där.
'
Blaha blaha! :D
'
Allt jag vet är att, även om hon säkert är bra annars, så betyder inte det att jag är sämre bara för att jag är yngre. :P Och oavsett så var det jag som klarade det nu, och inte hon! ;)
'
På kvällen kom Marcus hem. Myspys såklart! ;) Lördagen var underbar, precis som idag! Köpte färskt bröd, jordgubbar, och massa annat gott och hade brunch både idag och igår. :) Igår åkte vi även ut till skutberget och kollade på bomstad och en annan strand längre bort. :) Sen gick vi på bio. Harry Potter sista filmen i 3D! :D Och jag var överlycklig! Enligt mig den bästa av alla HP-filmerna! :) Även fast jag visste vad som skulle hända så blev jag att lite blöt i ögonen några gånger. :P Jag måste köpa filmen när den kommer! :)
'
Och idag har vi varit på shopping! Marcus köpte massa fina saker till mig. :) Så nu har jag fått nya leggins, nya byxor, en superfin stickad tröja, ny mascara, läppglans (juicy tubes från lancôme) och nya hörlurar till min iPod. :) Jag är lycklig som ett litet barn! Så inatt kommer jag sova gott. Trots att morgondagen som vanligt är fylld med jobb. Missförstå mig rätt! Jag gillar verkligen mitt arbete, och jag får lära mig mycket, samt får mycket bra erfarenhet, men pendlandet är allt annat än roligt. :P Och även om jag jobbade som provdocka för snygga manliga massörer som bara gjorde allt för att tillfredsställa mig, så skulle jag ändå vilja vara hemma med min älskling. :(
'
Nu får det bli duschen! BTW så är det onekligen dags för en blogg.se app till iPhone! Fy skäms på Er som inte lanserat en än!
'
'
Puss på er godingar! :)

Åska

Jag satt häromdagen och skrev ett inlägg till Er. Men när jag kommit halvvägs i min redogörelse om bravaderna i Grekland så började det åska så jag fick stänga av allt och dra ur varenda sladd i huset. :P Men nu är det helg, vilket innebär att jag har lite tid över at sitta framför datorn. ;)
'
Jobbet har gått bra, fast jag höll på att spy på en patient som bråkade i måndags, vilket ledde till att jag missade tåget och fick stanna kvar i nästan 2½ timme innan jag kom hem. Ingen större katastrof kan man tycka, men Marcus var för en gångs skull hemma så jag ville ju vara med honom. :P Annars har vi 3 vikarierande läkare som är olika som natt och dag på jobbet. En är ett yrväder, den andra är timid och blyg och den tredje är en vad som bäst kan beskrivas som en högfärdig primadonna. :P Hon kanske privat är världens gulligaste, men det är den uppfattningen jag har fått av henne i alla fall. :P

Marielles fest var också skoj, och jag gjorde en tårta som var väldigt uppskattad. (har vid flera tillfällen hört att jag borde skola om och bli bagare, så det är kanske nåt att fundera på ;) ). Träffade nya och gamla vänner och spelade kubb mm. :) Mycket skoj!

Nu sitter jag hemma i Munkfors och försöker få mamma och pappa att bjuda mig på god mat. :P Normalt gillar jag att laga god mat själv, men att stå och laga något avancerat när det bara är jag som ska äta lockar inte direkt. :P
'
Egentligen tänkte jag bara åka hit om det var fint väder så jag kunde sola och bada i poolen, men jag bestämde mig för att åka hit ändå. Hade jag stannat hemma hade jag fått vara ensam hela dagen ändå, så lite sällskap kan ju vara nyttigt så jag inte blir helt osocialiserad. ;)

På tal om att vara social så ska jag äta mat nu. :) Mamma har lagat lasagne! Jag hade hoppats på tacos, men tydligen ska vi grilla ikväll så jag blir nog mer än nöjd ändå. :) Ha en bra helg alla!



Utsikten från strandrestaurangen. Behöver jag säga att vi hade det bra? ;) (Bortsett från när vi blev rånade då) Mer info och bilder kommmer!

Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0