Mitt i mitt kaos

Hej alla glada!

Den senaste tiden har varit tuff. Väldigt tuff. Marcus och jag kom tillslut till en gräns i vårt förhållande där vi helt enkelt ville olika saker och avståndet blev för mycket. Så vi kom till en brytpunkt. Närmare än så tänker jag inte gå in på ämnet. 

Poängen är i alla fall att jag för första gången på vääääääldigt länge är singel. Vilket känns väldigt konstigt. Fast jag vänjer mig väl tillslut. Annars får jag väl helt enkelt skaffa mig en strutsfarm eller nåt. 

Så den senaste tiden har bara varit ett enda jäkla organiserande. Men nu är alla mina saker borta från lägenheten i Karlstad. Så här sitter jag mitt i ett kaos. Dessutom har jag varit på upplärning. Så jag är helt slut. 

Jag är verkligen helt slut. 

Men jag kommer resa mig igen. För det är sån jag är. Jag reser mig alltid. Och jag tror innerligt att saker och ting sker av en anledning. 

Är det meningen, så blir det så. 


För övrigt tog jag 320kg benpress häromdagen. Jodå, så att.... ;) 



Mojitea

Lååång vecka men ändå inte. Jag är på upplärning på komponent så det känns väldigt spännande! Men samtidigt så blir det mycket att tänka på. :P 

Fast nu är det äntligen helg! Och trots många hinder, och gupp på vägen så är jag hemma i Munkfors hos mina älskade föräldrar. :) Det var nödvändigt nu, för både kropp och själ. 

Och direkt jag kom hem (mamma och pappa hämtade mig i Karlstad) så började dom med maten. Snacka om att bli bortskämd! :D dom vet hur dom ska skämma bort sin lilla prinsessa. ;) 

Färdkost och underhållning

Underbar syn <3


Köööööött :D

Nom nom nom nom :D 

Så jäkla sant


Even though some things feel like they're falling apart, I'm strong enough to know that I only need one reason to smile




Röstbar

Då är valvakan igång. Själv har jag redan gått och gjort min plikt, och lagt min röst på det parti som jag tror gynnar både mig, Halmstad och Sverige mest. Men jag kan verkligen inte förstå att folk röstar på SD. Nu tänker inte jag göra detta inlägg till en politiskt debatt, men jag kommer aldrig kunna stödja eller förstå främlingsfientlighet. 

Alla människor är lika mycket värda!

Inser inte människor vad SD egentligen står för? Och vad som skulle hända om dom fick makten?! Även om man skulle bortse från själva grundprincipen i partiet (invandringsåsikterna), så har dom INGET att komma med bortsett från påhittad "statistik" och "fakta". Dom kan inte bidra till Sveriges utveckling på nåt sätt. 

Jag skulle aldrig kunna vara med nån som röstar på SD. 

Det finns så otroligt mycket jag skulle vilja säga om det partiet, men det får räcka för nu. 

Nu får vi bara se vem som vinner valet. :) tydligen var jag med i racet också! :) gällande posten som utrikesminister. Vilket skulle passa mig ypperligt! ;D i alla fall enligt Facebook. 

Oui, oui, molto bene! Dos cervezas por favor. Danke schön. Nailed it! ;D 

Hade jag vetat att Kalle anka var kandidat, framförallt med den valplattformen så kan jag garantera att jag hade röstat på honom! 


Imorgon väntas jobb igen. Två veckors semester är över, och jag längtar redan tills nästa gång. Och värre blev det när jag såg filmen "The secret life of Walter Mitty". Nog för att jag precis kom hem från New York, men nu har jag legat hemma som ett kolli i en vecka, så nu vill jag bara ut. :( 

Men något positivt är i alla fall att jag får börja lära upp mig på komponentplaceringen imorgon. :) sen ska det bli kul att se kollegorna också. :) sen har jag ett väldigt roligt jobb också, men det är just att gå upp på morgonen som suger. :P fast jag överlever nog. :) rutiner är bra för min kropp och knopp. :) nu ska jag bara ta det lugnt och varva ner inför kvällen. :) ska försöka smälta min underbart goda "hemmagjorda" pizza med kyckling och bbqsås. :) (använde mig av ett pizzakit som toppades med grillad kyckling, lök, ost och sen bbqsås. Mumma! 

Sen känns det väldigt bra att jag börjar bli frisk också. Vilket jag tror i mångt och mycket beror på att jag fått dricka min aloevera igen. :) och till skillnad från andra "Aloe Vera"-drycker så innehåller min färsk aloe vera (och ekologisk dessutom), så min innehåller faktiskt riktiga näringsämnen. Dom andra är bara vatten med gammal aloe vera. Så dom är ganska värdelösa. :P ur ett hälsoperspektiv alltså. Sen verkar folk tycka att dom är goda, men det är onekligen min också. ;) även om det bara är en shot på morgonen. ;D





Piiiiiizza!!! :D


Såhär har min helg spenderats. ;D fast med pepsi Max istället för en kaffekopp. :)


Ha en underbar kväll godingar! ;) 

Sämsta fotografen

Jag försökte vara duktig idag och ta kort på mina nya kläder. Men OJ, vad dåligt det blev. :P vet inte om jag ska skylla på min mobil, min brist på talang eller att lägenheten är väldans liten så det finns inget bra ljus att ta kort på härinne. 

Oavsett så gjorde jag ett försök i alla fall. Trots att jag är tätt i huvudet (inte bara näsan alltså, utan hela jäkla huvudet) och är småfebrig. Dessutom har jag nyst ca 1,673,893 gånger idag, så jag känner mig sådär lagomt fräsch och sexig just nu. :P men jag har ändå lyckats organisera i mina skåp här hemma och tagit hand om tvätten. Så lite klapp på axeln tycker jag faktiskt att jag förtjänar. ;) 

Lyckades även ta mig iväg och handla idag (ÄNTLIGEN!!), så nu finns det NÅGOT att äta här hemma i alla fall. ;)

Men tyvärr ingen träning. :( vilket verkligen suger! Jag ville så otroligt gärna träna och mysa nu när jag var ledig, men istället blev jag golvad. Men shit happens, så det är bara att hålla tummarna för att jag mår bättre imorgon. :)

Ha en mysig kväll sötisar!

Bjuder ändå på mina dåliga bilder. ;) måste vara febern. ;) hade mer än gärna köpt betydligt mer än så, men det får bli nästa gång. Nu hann vi med alla turistsaker i alla fall, och det är ändå viktigare. :) ha överseende med bilderna är ni snälla ;) och även med dom rynkiga kläderna, men det beror på att allt är nytvättat. :)

Seeeeemester!

Ny orange klänning (helt annan färg i verkligheten) med öppning vid ländryggen och en kofta från Forever21


t-shirt (Forever21) med läderimitation och en grå tröja (Old Navy) med läderdekoration på armarna


Stickad tjockare kofta (Old Navy) samt en stickad mörkgrön tröja (Forever21)

Supermysig!

Blågrön skjorta från JCpenny


Jeans från American Eagle, röda chinos samt gröna jeans (mycket snyggare i verkligheten) från Calvin Klein. 

Två toppar från Forever21 


Världens bästa bh-ar från Victorias secret (har redan en svart därifrån)

Med tillhörande underkläder

Träningsbyxor från Nike


Träningstopp och shorts från Nike 

Träningströja och träningsbh från Under Armour


Träningströja, topp samt BH från Nike

Nya gymskor från Nike



Multitvätt

Vilka dagar! Tack och lov att jag har semester säger jag bara! :D 

I söndags drog jag iväg på ett träningspass, följt av en myskväll med min snutt. Dagen därpå hade han fullt upp med att tvätta kläder, då han skulle börja jobba på kvällen. Själv fick jag ryggbehandling och sen blev jag liggandes i sängen resten av dagen. Min mage och min rygg bestämde sig nämligen för att begå Harakiri, så jag mådde skitdåligt. :( 

Dagen efter kändes det lite bättre, men jag beslutade mig ändå för att ta det lugnt. Så det hände inte speciellt mycket igår. :P idag blev det åter igen en ryggbehandling, och sen köpte jag mat vid kinabox innan jag började tvätta alla mina kläder. Det blev ju några inköp i USA som måste tvättas, och som vanligt med nya kläder så ska dom tvättas separat. Vilket innebär att jag har en miljon tvättar som ska köras nu. :P fast jag är halvvägs där, så det borde gå bra. ;D tänkte ta lite bilder sen så ni får se mina nyförvärv. ;P 

Lite senare (men inte allt för sent) så tänkte jag dra iväg och handla lite mat. Det ekar tomt i mitt kära kylskåp nu, så det behövs nu. :P fast jag känner mig inte det minsta motiverad att åka iväg och fixa det nu. :P i såna här lägen önskar jag att jag hade en bil, för det är lite lättare att storhandla med en bil istället för att försöka få med sig alla varor med en cykel. Fast så är det ibland! ;) 

Jag fick förövrigt ett sms från min goa kollega idag att hon saknar glada mig, så det värmde verkligen kan jag säga! :) 

Nu ska jag fortsätta tvätta! :) imorgon orkar jag förhoppningsvis ta mig iväg och träna, men med tanke på tag jag vaknade upp med halsont idag så har jag inga större förhoppningar. Men det vore jäkligt kul om jag kunde det! :D 

Ha en fortsatt mysig kväll fina ni! :)




Expressen

Nu är vi äntligen hemma igen! Även om det har varit en underbar resa så är det alltid skönt att komma hem igen. :D fast jag vette fasen om jag kommer flyga med british airways mer. :/ dom flyger ju bara i cirklar! 

Förra fredagen var vi i alla fall ute med jobbet, vilket var superkul. Vi blev bjudna på riktigt god mat på Fridolfs, och stämningen var på topp. :) dagen efter började vår resa mot new york. Först tog vi tåget ner till Köpenhamn, och i slutet var tåget helt packat med folk. :O men det gick bra ändå. :) 

Väl framme så gick allt hyfsat bra. :) väldigt lång kö genom säkerhetskontrollen, men vi var ute i god tid, så det var lugnt. :) dock blev vårt flyg försenat, pga tekniska bekymmer. Efter mycket om och men så kom vi i alla fall på. 

DÅ kom en passagerare på att han inte mådde bra, och skulle därför inte med planet. Suck!!! Så innan han kom av, och dom hittade hans väska så var vi riktigt försenade! Dessutom fick flygvärdinnorna gå igenom ALLA handbagage för att se att han inte lämnat av något farligt. Självklart är säkerheten viktigast, men när vi kom fram till London så var vi såpass försenade så vi fick springa HELA vägen till gaten, och den låg såklart längst bort. Så med blodsmak i munnen och lungor som kändes som om dom skulle explodera så kom vi fram. 

Och då sa flygvärdinnan att det var för sent. 

Hjärtat sjönk som en sten, och besvikelsen var ett faktum. När man bara ska vara borta en vecka så betyder en dag väldigt mycket. Men då hörde en annan man vad vi sa, så han lyckades på nåt vis ordna så vi fick komma på. Fast han berättade även att vårt bagage inte skulle komma med. Så utan bagage klev vi på planet. 

Resten av resan gick ganska bra. :) och när vi kom fram var vi helt slut. :P men hotellet var sååå fint! :D fast det sög att inte ha något bagage kan jag säga. :( 

Dagen efter åkte vi ut till Woodbury premium outlet, eftersom vi ändå inte hade några kläder, smink eller nåt annat med oss. Så där blev det en hel del shopping kan jag säga. ;) dessutom var det labor day sale så det var extra bra rea på massor av varor. :D 
På kvällen så hade vårt bagage fortfarande inte anlänt, men på natten till måndagen så kom det äntligen! :D 

Vilket var vääääldigt bra, för måndagen var den varmaste dagen på hela året i new york tydligen. Det gick knappt att röra sig utan att dränkas i svett. :P så då passade vi på att gå runt på siteseeing. :P På kvällen sen träffade vi min kollegas pojke Romario och hans kompis, som precis flyttat till New york. Vi hade nämligen med lite saker till honom, så dom kom till hotellet och hämtade upp sakerna. :) och han var precis lika charmig och go som sin mamma kan jag säga. :D så det var jättekul att vi fick chansen att träffa honom också! :D 

Annars har vi haft fullt upp hela tiden. :D Kort och gott så kan man säga att vi har sett massor! :) 

Vi var till top of the rock, Trump Tower, central park, empire satte building, McGrees pub (den how i met your mother är inspirerad av), empire satte building, flatiron building, ground zero, staten Island ferry, Naturhistoriska museet, broadwaymusikal (lejonkungen-helt fantastisk upplevelse!!), massa shopping, hop on hop off bussar, walk street, Times' square (vi bodde precis bredvid), union square park, st Johns cathedral mm mm. :D 

Dessutom har vi ätit massa god mat, och blev bjudna på både förrätt och efterrätt på club A steakhouse (rekommenderas starkt! Servicen var utmärkt och maten bortom all förväntan!). Kan även rekommendera shake shack och wafle and dinges. :D 

Men british airways kan jag inte rekommendera denna gången! Segast i världen, och både dit och hem blev vi försenade och fick skynda oss för att inte missa vårt flyg. Dessutom åkte jag på knarkscreeining på vägen hem för jag hade en bok i handväskan. Så sjukt liksom!! Och dom delade ut expresspass som om det vore godis, vilket gjorde att alla vi som faktiskt behövde dom fastnade överallt vi skulle! Men nog om det. :/ 

Jag skulle gärna lägga upp en massa bilder på allt vi sett, men dom flesta ligger på kameran, så dom kommer sen. ;) här är några jag fick med mobilen i alla fall. ;)

På planet. Osminkad och trött som få. :P 

Nyförvärv! :D råkade bli en liten svart väska sen också. ;) 


McGees pub 

Trump Tower 

Siteseeing


Rockefeller center 


Hundra procent luftfuktighet och nästan vindstilla. :P 

Ground zero 


Såååå god! <3 

Club A steakhouse- huvudrätten

Efterrätt 

Times' square 


Lejonkungen- måste ses!! 

På väg på föreställning 



Nu orkar jag inte skriva mer. ;P 

Återkommer sen! :D puss på er godingar. ;)



Framme

Vi lever! Och trots några tråkigheter så har vi det superbra. :D New York är helt fantastiskt. Men så jäkla varmt! :D 

Fast nu är jag helt slut, så jag skriver mer när det finns tid över. ;) 

Ha det gött godingar. ;)

Rockefeller center 





Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0