Effortless



Helgen hemma var underbar! :D 

Torsdagen spenderades hos mamma och pappa. Sen på fredagen åkte jag till Karlstad och mötte upp underbara Hanna. Där åt vi mat, fikade och sen hängde vi bara. :) när jag kom hem träffade jag farmor och sen begav jag och mamma oss på revy. Väl där träffade jag min morbror och hans familj, samt en hel del andra fantastiska människor. :) så det var superkul! :D 

Efter revyn åkte jag hem till min goa Adam och umgicks lite. :) vi satt och pratade långt in på natten, så det var jättekul att få träffas äntligen! :D 

Dagen efter kom mormor och mina kusiner på besök. Adam gjorde sig också en tur ner för att hälsa på, så det var väldigt mysigt. :) 
På kvällen åkte jag till Forshaga, där min älskade Emelie och Henke bjöd på grillat tillsammans med världens goaste killar: Ante, David och Tomas. :) Det var en grym kväll, bortsett från vattenskadorna i köket. Men jag älskar verkligen dem där människorna. :) 

Dagen efter åt vi frukost tillsammans och sen kikade jag och Emelie på stan. :) hon är verkligen ovärderlig min bästis. :) efter en stund mötte jag upp ännu en fantastisk vän, nämligen Evelin, så vi fikade tillsammans innan det var dags för mig att åka hem. :) 

Resten av veckan var fullspäckad också. Dels med filmkväll med min goding, Sudden. Men det bästa var nu under helgen, då jag åkte upp till Göteborg och hade en myskväll med tapas med Line. :) sen mötte jag upp C vid tågstationen, så åkte vi ut till hotell 11 och övernattade där. :) vilket såklart var väldigt mysigt. :) 

Dagen efter åt vi frukost tillsammans innan C hämtades upp av sina kompisar, och dom åkte till Oslo på konsert. :) själv packade jag väskan och drog till Slottskogen och kollade på tough viking. :D 

Och jäklar säger jag bara! :D jag tror att det blir superkul! Skitjobbigt, men jättekul! :D när jag väl kom hem till Halmstad igen så kollade jag på film och bara myste. :) 

Igår städade jag, tränade och sen kom C förbi. Så vi käkade tillsammans och sen kollade vi på film. :) för er som inte sett filmen "the interview", så kan jag med glädje rekommendera den! :D sjukt rolig film!!! 

Nu har jag tvättat, spelat kort med grannen och hans dotter och ska lägga mig snart. :) 

Hoppas att allt är bra med er godingar. :) 

Tåghumor (undrar vad alla engelsmän tänker när dom ser det här?!) 

Älskade tapas













Busy doing nothing at all



Hej alla glada! :)

Tänkte bara göra en snabb uppdate nu när jag sitter här med en kopp te i händerna och fryser. ;) 

Den senaste tiden har varit väldigt rolig! :) på torsdagen tränade jag efter jobbet, och det gick superbra. 

På fredagen så cyklade jag hem till Oskar, där Björn, Stina och Evelina väntade. Så vi kollade på film och åt pizza. ;) supermysigt!

På lördagen möttes jag och Oskar upp vid galgberget, så vi sprang en tur tillsammans. Sen tog vi oss ner till hinderbanan där vi körde några varv. Och fy i helsike vad jobbigt det blir! :D nog för att jag blev positivt överraskad att jag klarade momenten såpass bra, men ändå! :P när vi kört några varv där, så tog vi återigen en liten löptur. :) väl hemma så fick jag bara slänga i mig mat, duscha och fixa iordning mig, för sen plockades jag upp av Evelina och så drog vi ut till Cajsa där vi hade Labbfest. ;D sjukt rolig kväll verkligen! :D vid ett tillfälle sa en kompis: "vi hade en åsna som var beroende av avgaser". Jag höll ärligt talat på att dö av skratt! :D det var en grym kväll helt enkelt. ;)

På söndagen så hade jag blivit övertalad att bli med på ett TRX-pass, så jag och Sudden drog dit tillsammans. Och det var både jobbigt och jättekul! :D kul när man kan utmana sig själv lite. :) efter gymmet så var det återigen dags att göra sig iordning, för sen drog jag iväg på fotbollsmatch. HBK mötte Helsingborg, så det var väldigt roligt att se, trots att vi förlorade. :P efter matchen åkte jag till Laholm, där jag blev bjuden på mat och sen satt jag där hela kvällen. :P men det var jättemysigt! :) 

På måndagen så städade jag, och plockade här hemma. Sen fick jag oväntat besök på kvällen, så det var kul! :D 

Gårdagen var dock mindre avancerad. :D då tränade jag bara efter jobbet i vanlig ordning. Egentligen så var det tänkt att jag skulle med till gymmet på Lv6, men min mobil dog, så jag blev sur och drog till nordic wellness istället. :/ så igår gjorde jag bl.a. 115 armhävningar. På tå såklart. ;) känns som om jag kommer att behöva kunna det när jag ska köra tough viking. ;D 

Nu är det dags att dra iväg på jobb! För övrigt så åker jag till Värmland imorgon! ;D ska bli superkul att komma hem en sväng. :) även om jag kommer att sakna mina godingar här nere. ;)

Så nu vet ni!

Ha en underbar dag finisar!





Take a walk in my shoes

Efter ett par slitiga dagar med jobbig huvudvärk och yrsel, så börjar jag bli (förhoppningvis) bättre. :P tyvärr var jag för dålig för att vara med på BodyAttacken, men det fick bli en 1 mil lång promenad uppe på galgberget i alla fall. Egentligen var planen att dra till gymmet och köra ett lättare pass, men vädret var för härligt för att motstå. :D så med musik i öronen, träningskläderna på och med ett leende på läpparna så traskade jag runt. :) 

Nu är det dock dags för mig att sova. :O men jag kan ändå nämna att jag åker hem till Värmland nästa vecka! :D jag bokade tågbiljetterna idag, så snart är jag hemma i mitt lilla ack Värmland igen. ;) 

Så är det någon som känner för att ses, så får ni hojta till så får vi se vad jag kan göra. ;) 

Puss på er underbara godingar! 




Piloten



Vilken sjuk dag. ;D först hade jag en go sovmorgon, och sen drog jag mig till gymmet. :) där blev det ett benpass  och axlar. :P fast det var sjukt mycket folk där, så den enda "maskinen" som var ledig var benpressen. Så det slutade med att jag körde på 300kg, men det gick tungt idag. :P märks att jag måste ta mina järntabletter nu :O 

Efteråt så kom Emelie hit med en massa kakor. Jag har fått i mig sjukt mycket socker under helgen, så nu måste jag verkligen skärpa mig. :P men kakorna lyckades jag ändå trycka i mig. ;D 

När hon sedan åkt hem så hämtades jag upp, och drog iväg på hemlig aktivitet. Det visade sig att aktiviteten var att vi skulle flyga flygplan! :D så sjukt kul! Piloten var supertrevlig, och vi flög över både Halmstad, Laholm, mellbystrand, Båstad mm. Så jag fick guidad tur uppe i luften! :D så fantastsikt kul!!! 

Dessutom fick jag chans att styra planet också. ;D men det kändes väldigt pirrigt när han utmanade g-krafterna för att busa med mig. ;D 

Så nu är jag helt slut. :P flygturen tog på mina krafter ;) inatt kommer jag onekligen somna med ett leende på mina läppar. ;) 

Puss på er underbara godingar! ;) 




Lyyyyycklig tjej!! 



Tantsnusk



Jag har haft en underbar dag. Jag har inte åstadkommit speciellt mycket, men jag har tvättat, bäddat rent, lagat mat och pysslat hela dagen. Och jag känner mig avslappnad och supernöjd. :) dessutom så har jag passat på att läsa idag. Jag har varit väldigt dålig på att läsa den senaste tiden, men nu tog jag äntligen upp min bok igen. Just nu läser jag Fifthy shades of Grey. :) och ja, den är väldigt het. Åtminstone än så länge. ;) 

Hoppas att ni har haft en underbar helg, och att veckan blir glädjefylld. :) 

Puss på er!


Rigatoni med svamp, ädelostsås och persilja. God damn så gott det var! :P



Roligt och oförskämt sant. ;D 



En rosa dröm



Är det bara jag som har svårt att acceptera att det faktiskt är påsk nu?! :P här i hamnstad så har uteserveringarna kommit fram igen, och våren är i antågande. :D men jag kan ändå inte förstå det! :P tiden fullkomligt springer iväg, och jag har haft det så kul! 

Igår var det utekväll med tjejerna som gällde, och målet var en karatefylla :P vi hade det superkul i alla fall, så idag är det bara onyttigheter och vila som gäller. ;) jag valde att skjutsa hem Emelie på min cykel igår på natten, så tack vare det så kan jag äta idag ändå. ;) men det var ganska kallt att cykla hem kl 03.30 inatt kan jag säga! ;D fast helt klart värt det eftersom jag visste att min sötnöt kommit hem ordentligt. :) 

Tyvärr så var dom flesta uteställena här i Halmstad stängda igår, men vi hamnade på Bulls tillslut ändå. :) det verkar som om resten av världen ska ut och festa idag istället, men jag hade jättekul oavsett. ;) dessutom så hann jag med en en mil lång promenad igår i strålande solsken så jag var mer än nöjd. :) 

Annars så rullar allt på. :) på måndag så ska jag iväg på en hemlig aktivitet, förutsatt att vädret är bra. Och med hemlig, så menar jag att inte ens jag vet vad jag ska göra. :P men det ska bli väldigt spännande att se vad det är. ;) 

Nu ska jag vila en stund tror jag. ;)

Hoppas att allt är bra med er. :) 

Glad påsk och puss på er! ;)

Fick en bild skickad till mig häromdagen. ;) jag tyckte att det var otroligt charmigt gjort. ;) 


Fick ett påskägg av min underbara KurtEmelie i förrgår <3 


Körde på ett par röda läppar igår ;) 


Här trivs jag oförskämt bra :) ullaredsturen resulterade i att jag nu förtiden har en rosa lägenhet. ;D men jag är riktigt nöjd faktiskt! :D 





Om

Min profilbild Jeanette
RSS 2.0